Gullash med kartoffelmos og purløg
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • Ingredienser
  • ca 500g gullash/skært kød
  • smør til stegning
  • 1 løg
  • et fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 300g champignoner
  • en dåse tomatpure
  • 1 bullionterning
  • 600ml kogt vand
  • 1 spsk paprika
  • salt og peber
  • maizena til jævning
  • evt purløg til pynt
  • server din gullash med hjemmelavet kartoffelmos.
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og hvidløg fint og svits det i en stor gryde sammen med kødet.
  2. Skyl champigoner og snit dem fint (eller efter eget ønske), og skræl gulerødderne der skæres i små skiver.
  3. Svits grøntsagerne sammen med kødet i gryden og tilsæt paprika.
  4. Tilsæt tomatpure, kogt vand, bullion og smag til med salt og peber.
  5. Lad retten simre i mindst to timer, og jævn din gullash med maizena inden servering.
  6. Server med hjemmealvet kartoffelmos
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/gullash-med-kartoffelmos-og-purloeg/