Indisk kylling i kokos-cashew-sauce
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Indisk kylling til ca. 4 personer:
  • 500g kylling (inderfillet eller bryst)
  • 2 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl kokosmel
  • 1 rød chili
  • 5cm frisk ingefær
  • 1tsk kanel
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk nelliker
  • 1 tsk kardeomme
  • 50g cashew nødder
  • kylling bullionterning
  • dåse kokosmælk
  • 4 dl vand
  • olie/smør til stegning
  • serveres med ris og pyntes med frisk chili, forårsløg, cashewnødder eller hvad man nu synes!
Fremgangsmåde
  1. Snit forårsløg og hvidløg og steg det i en gryde med olie ved middelvarme.
  2. Snit chili og ingefær og tilsæt det til gryden sammen med alle krydderierne, kokosmel og cashewnødder.
  3. Lad det stege et par minutter, og tilsæt da vand og bullionterning, og lad det koge op.
  4. Lad det simrekoge i yderligere 10min.
  5. Imens skæres kylling i små stykker, og steges på en pande med olie og lidt salt.
  6. Saucen blendes nu enten i en blender, eller direkte i gryde med en stavblender.
  7. Tilsæt kokosmælk til gryden og smag til med salt.
  8. Lad saucen langsomt blive varmet op. Hvis saucen bullerkoger, så skiller den!
  9. Tilsæt den stegte kylling til kokos-caswhew saucen, og server retten med ris. Velbekomme!
Recipe by Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/indisk-kylling-med-kokos-sauce/