Indisk kylling i kokos-cashew-sauce
Forfatter: Maria Vestergaard
- 500g kylling (inderfillet eller bryst)
- 2 forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 1 dl kokosmel
- 1 rød chili
- 5cm frisk ingefær
- 1tsk kanel
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk nelliker
- 1 tsk kardeomme
- 50g cashew nødder
- kylling bullionterning
- dåse kokosmælk
- 4 dl vand
- olie/smør til stegning
- serveres med ris og pyntes med frisk chili, forårsløg, cashewnødder eller hvad man nu synes!
- Snit forårsløg og hvidløg og steg det i en gryde med olie ved middelvarme.
- Snit chili og ingefær og tilsæt det til gryden sammen med alle krydderierne, kokosmel og cashewnødder.
- Lad det stege et par minutter, og tilsæt da vand og bullionterning, og lad det koge op.
- Lad det simrekoge i yderligere 10min.
- Imens skæres kylling i små stykker, og steges på en pande med olie og lidt salt.
- Saucen blendes nu enten i en blender, eller direkte i gryde med en stavblender.
- Tilsæt kokosmælk til gryden og smag til med salt.
- Lad saucen langsomt blive varmet op. Hvis saucen bullerkoger, så skiller den!
- Tilsæt den stegte kylling til kokos-caswhew saucen, og server retten med ris. Velbekomme!
Recipe by Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/indisk-kylling-med-kokos-sauce/
3.5.3226