Sund konfekt - gode hele året rundt
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 20 dadler
  • 15g hasselnødder
  • 15g mandler
  • 1 tsk. kokosmel
  • 2 tsk. kakaopulver
  • 3 spsk. vand
  • kokosolie til stegning (du kan også bruge smør)
  • pynt: hakkede nødder og kakaopulver, (du kan også bruge kokosmel, pistacienødder, frysetørret hindbær osv)
Fremgangsmåde
  1. Hak dadlerne i mindre stykker og steg dem på panden i 2min, så de bliver bløde og let gyldne.
  2. Blend dem nu sammen med vandet (jeg benytter en håndmixer), så det bliver en ensformig masse.
  3. Hak derefter nødderne fint og bland det i dadelmassen sammen med de øvrige ingredienser.
  4. Rul til sidst dadelmassen til lige store kugler, og pynt med hvad du ønsker.
  5. Jeg valgte denne gange hakkede mandler og kakaopulver.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/sund-konfekt-til-hele-aaret-rundt/