Sund konfekt - gode hele året rundt
Forfatter: Maria Vestergaard
- 20 dadler
- 15g hasselnødder
- 15g mandler
- 1 tsk. kokosmel
- 2 tsk. kakaopulver
- 3 spsk. vand
- kokosolie til stegning (du kan også bruge smør)
- pynt: hakkede nødder og kakaopulver, (du kan også bruge kokosmel, pistacienødder, frysetørret hindbær osv)
- Hak dadlerne i mindre stykker og steg dem på panden i 2min, så de bliver bløde og let gyldne.
- Blend dem nu sammen med vandet (jeg benytter en håndmixer), så det bliver en ensformig masse.
- Hak derefter nødderne fint og bland det i dadelmassen sammen med de øvrige ingredienser.
- Rul til sidst dadelmassen til lige store kugler, og pynt med hvad du ønsker.
- Jeg valgte denne gange hakkede mandler og kakaopulver.
Recipe by Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/sund-konfekt-til-hele-aaret-rundt/
3.5.3226