Indisk suppe med kikærteboller
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Indisk suppe til ca. fire personer:
Ingredienser:
  • 2 spsk. Neutral olie
  • 2 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødt æble
  • 3 stængler bladselleri
  • 1 tsk. Ingefær
  • 2 tsk. Gurkemeje
  • 2 tsk. Mild karry
  • 2 tsk. Garam masala (indisk blandings krydderi)
  • ½ tsk. Kardemomme
  • ½ tsk. Kanel
  • En dåse hakkede tomater
  • 1 grøntsags boullion terning
  • 1L kogende vand
  • En dåse kokosmælk
  • Smages til med salt og limesaft
  • Valsemøllen Green Life ”økologisk kødfri fars, med indiske krydderier”
  • 3 æg
  • 2dl vand
  • Neutral olie til stegning
  • Serveres med frisk chili, cashewnødder, koriander og hjemmelavet pandebrød
Fremgangsmåde
  1. Hak rødløg og hvidløg fint og steg det i en stor gryde sammen med olie til de bliver bløde og glasagtige
  2. Skær æble og bladselleri i tern og steg det i gryden sammen med krydderierne i et par minutter
  3. Tilsæt hakkede tomater, boullionterning og vand
  4. Lad suppen simre under låg i ca. 20min.
  5. Lav i imens de indiske vegetarboller som anført på pakken samt de hjemmelavede pandebrød
  6. Tilsæt kokosmælk til suppen og smag til med salt og limesaft
  7. Server suppen med frisk chili, cashewnødder, koriander og pandebrød
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/indisk-suppe-med-kikaerteboller/