Quicher med hytteost
 
 
Mini quicher med hytteost til ca. 24 stykker
Forfatter:
Ingredienser
  • 24 muffinsforme
Dej
  • 350g mel
  • 200g smør
  • 2 æg
Fyld
  • et bundt persille
  • et bundt purløg
  • 3 forårsløg
  • 3æg
  • 200g hytteost
  • ½ dl. mælk
  • 1½ salt
Fremgangsmåde
Dejen:
  1. Hak tempereret smør i små tern og mos det (jeg brugte hænderne) i en skål sammen med melet. De to æg tilsættes, og dejen skal æltes sammen til en ensartet masse. Stil nu dejen i køleskabet med film om i ca. 1 time.
Fyldet:
  1. Pisk æg, og hak urter og løg som blandes sammen med æg. Tilsæt de resterende ingredienser.
Saml dine quicher:
  1. Tag det afkølede dej ud af køleskabet og del dejen op i 24 lige store klumper. Rul klumperne runde og pres dem flade i hånden (eller brug en kagerulle). Placer nu dejen i små muffinsforme, og pres dejen op af kanterne, så hele formen er fyldt langs kanten. Jeg benytter silikoneforme. Hvis du ikke har det, så skal du huske at smøre formene med fedtstof. Fyld derefter fyldet i formene og bag ca. 15-20min i en 200grader varm ovn. Velbekomme!
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/quicher-med-hytteost/