Pasta med svampe og bacon
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 4 personer:
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 mellemstore skalotteløg (2 alm. løg eller rødløg kan også bruges)
  • 1 fed hvidløg
  • 250g bacon i tern
  • 250g svampe
  • 500ml madlavningsflød (jeg bruger 4%)
  • en ½ tsk. stødt muskatnød
  • Smages til med salt, revet økologisk citronskal og urter (f.eks timian og persille)
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og hvidløg fint
  2. Steg dem til de bliver bløde og glasagtige i en gryde med olivenolie
  3. Tilsæt bacon og steg det sprødt
  4. Tilsæt svampene og steg dem til alt væsken er fordampet
  5. Tilsæt madlavningsfløde og muskatnød
  6. Kog pastaretten langsomt op så saucen ikke skiller og smag til med salt, citronskal og hakkede urter
  7. Server pastaretten med kogt spaghetti
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/pasta-med-svampe-og-bacon/