Julesalat med dadler, grønkål og rødkål
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Julesalat til ca. 6 personer:
  • ½ aubergine
  • 2 spsk olivenolie
  • Havsalt
  • 200g grønkål
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. balsamico eddike
  • ½ rødløg
  • 1 tsk havsalt
  • ½ lille hovede rødkål
  • en håndfuld dadler
Fremgangsmåde
  1. Skær aubergine i skiver og steg det på en grillpande eller i ovnen med olivenolie og drysset havsalt
  2. Hæld olivenolie, balsamicoeddike og havsalt på grønkålen og masser kålen godt i gennem.
  3. Hak rødkål fint og bland det i julesalaten
  4. Hak dadler groft og pynt julesalaten med det sammen med de grillede aubergine stykker
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/julesalat-med-dadler-groenkaal-og-roedkaal/