Jødekager med kanelsukker
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • Jødekager:
  • 250g hvedemel
  • 150g smør
  • ½ tsk. hjortetaksalt
  • 120g sukker
  • 1 æg
  • Pynt: æg, mandler, kanelsukker
Fremgangsmåde
  1. Bland hjortetaksalt i melet.
  2. Skær smør i stykker og ælt det i dejen
  3. Tilsæt sukker og saml dejen med æg
  4. Lad den hvile i køleskabet i en times tid
  5. Rul dejen ud til en tynd plade og udstik kagerne
  6. Pensl med æg og drys med kanelsukker og mandler
  7. Bag dem på en bageplade med bagepapir ved 200 graders varme i ca. 6-8min
  8. Lad jødekagerne afkøle på en rist
Noter
Opbevar jødekagerne i en kagedåse i 2-3 uger, hvis de holder så længe
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/joedekager-med-kanelsukker/