Hjemmelavede karameller med havsalt
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 25 hjemmelavede karameller:
  • En dåse kondenceret mælk
  • 100g smør
  • 25g honning
  • 150g sukker
  • Flagesalt
  • Madlavningspapir til indpakning og evt. snor
Fremgangsmåde
  1. Bland smør, kondenseret mælk, honning og sukker sammen i en gryde
  2. Smelt det ved lav varme under hyppig omrøring
  3. Når massen er smeltet skrues op ved middelvarme og der røres stadig hyppigt i ca. 10-15min
  4. Karamellen skal være tyk flydende når den er færdig (se evt. video)
  5. Hæld karamellen i en form beklædt med bagepapir, drys med havsalt og placer den i fryseren i ca. 15min
  6. Når karamellen er afkølet skæres den ud i passende bider og pakkes ind i papir
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/hjemmelavede-karameller-med-havsalt/