Ingefærsmåkager
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 150g smør
  • 200g rørsukker fra Dansukker
  • 50g lys sirup fra Dansukker
  • 325g hvedemel
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 spsk. Stødt ingefær
  • 1 spsk. Revet ingefær
  • 1 spsk. Kanel
  • ½ tsk. kardemomme
  • En knivspids salt
  • Et æg
Fremgangsmåde
  1. Varm smør, rørsukker, frisk revet ingefær og sirup i en kasserolle under konstant omrøring
  2. Bland de tørre ingredienser sammen i en anden skål
  3. Tilsæt smørblandingen til melet
  4. Tilsæt æg
  5. Ælt dejen godt igennem
  6. Tril dejen til kugler og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Ingefær småkagerne flyder ud under bagningen
  7. Bag dem ved 175 graders varme (varmluft) i ca. 12min.
  8. Lad ingefærsmåkagerne køle af på en bagerist
Noter
Opbevar ingefærsmåkagerne i en kagedåse med tilsluttet låg
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/ingefaersmaakager/