Brændende kærlighed
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 4 personer:
Brændende kærlighed:
  • 4 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 400g bacon
Kartoffelmos:
  • 1,5kg kartofler
  • 100g smør
  • 2,5dl piskefløde
  • 1-2 dl. sødmælk
  • Smages til med salt og peber
  • Serveres med frisk persille (og ketchup)
Fremgangsmåde
  1. Skrald kartoflerne og kog dem i en gryde med rigeligt vand til de er kogte
  2. Hak løg og hvidløg
  3. Steg det i en pande med olie
  4. Skær bacon i tern og svits det i løgene til det bliver gennemstegt
  5. Mos kartoflerne grundigt og vend smør heri
  6. Varm fløden og mælken og hæld det langsomt i mens der røres undervejs. Tilsæt evt. mindre mælk, hvis den er for tynd og mere hvis den er for tyk
  7. Smages til med salt og peber
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/braendende-kaerlighed/