Hønsesalat med bacon og asparges
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • ½ bundt asparges
  • 200g champignoner
  • 5 skefulde cremefraise
  • 3 tsk. Mayonaise
  • 1 tsk. Salt
  • ½ tsk. Frikkværnet peber
  • 25g smør
  • 100g parmaskinke
  • 200g økologisk kyllingekød
  • en lille håndfuld purløg
Fremgangsmåde
  1. Halver asparges og skær dem i mundrette stykker
  2. Snit champignoner fint
  3. Bland cremefraise, mayonaise, salt og peber sammen
  4. Steg svampene ved høj varme
  5. Tilsæt asparges og steg dem i et par minutter
  6. Skær parmaskinke i mindre stykke
  7. Svits parmaskinke på panden til det bliver sprødt
  8. Bland alle ingredienserne sammen
  9. Tilsæt ca. 200g kyllingekød fra en helstegt økologisk kylling
  10. Tilsæt finthakket purløg og bland det hele sammen
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/hoensesalat-med-bacon-og-asparges/