Det undrer mig #2

Jeg er lige kommet ud fra et 30min langt bad, og undskylder hvis jeg har tømt Odense vandværk i den sammenhæng. Nu ligger jeg i sofaen med computeren i skødet og en kold cola stående ca. 10cm fra min venstre arm på sofabordet. Der er helt stille, kun lyden af Lucas Graham der spiller fra min computers højtalere, og så de politibiler og ambulancer der kører forbi mit vindue hvert 10.min på vej ud mod Volsmose i den anden ende af byen.

Vores 105 kvadratmeter store lejlighed syner pludselig langt anderledes end den gjorde igår. Jeg er helt alene, og kun de spor jeg selv efterlader mig fylder i lejligheden. Jeg er ellers blevet vant til, at være i et konstant oprydnings-mode, men pludselig har jeg kun mig selv at skjule sporene efter. B har nemlig taget spiloppen med til sjælland, for at jeg kunne få 24timer til at indhente en god omgang eksamenslæsning. Jeg begynder derfor ud med at blogge. Så er første overspringshandling ligesom overstået, og jeg kan tænke over, om en løbetur eller et måltid mad skal være den næste. Jeg tror det bliver den sidst nævne. Og det leder mig til..

img_9562

– Det undrer mig, at man har lyst til at spise hele tiden, når man læser til eksamen. Min læsemakker fortalte mig igår, at det var videnskabeligt bevist, at hvis man tyggede imens man læste, så ville man også kunne huske tingene bedre. Om han har læst det i et videnskabeligt tidskrift, eller på wikipedia ved jeg ikke, men jeg har det ihvertfald sådan.

Det undrer mig, at jeg slet ikke savner mine to elsklinger. Det kommer nok senere, men lige nu er det toppen at være alene hjemme.

Det undrer mig, hvordan folk tør, at køre uden lys på deres cykel. Jeg overvejer selv kraftigt, at købe sådan en gul refleks vest til spiloppen og jeg, så vi kommer helskindet igennem centrum både morgen og eftermiddag frem og tilbage fra vuggestuen.

Det undrer mig, at jeg har lyst til, at tage en øl i aften. Det er vel lørdag. Ps følg mig på snapchat: mariavest.blog

Det undrer mig, hvordan jeg i sidste uge havde lyst til at være gravid igen, og hvordan jeg lige nu SLET ikke kan overskue tanken. Jeg har ligepludselig fuldstændig nok i spiloppen, og har bare lyst til at fokusere al min kærlighed og opmærksomhed på hende. Hun er virkelig blevet så sjov, og nogle gange om aftenen har jeg lyst til at vække hende fra drømmeland, fordi jeg savner hendes selskab så meget.

Det undrer mig, hvordan jeg kunne falde i søvn kl. 19.00 i går aftes, da jeg puttede spiloppen i seng. Men jeg var også træt, og vi var alene hjemme.

Det undrer mig, at jeg alligevel har læst 2timer on/off imens dette indlæg er blevet til.

1 kommentar til “Det undrer mig #2”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *