imageSynet på utrolig mange ting skifter med alderen, erfaringerne og det man bliver udsat for.  Især efter jeg er blevet mor, er synet på det vi spiser herhjemme, foretager os, og ikke mindst klæder min datter i, blevet en høj prioriteringssag. Som de fleste andre mødre, opdagede jeg meget hurtigt, hvor gavnligt det er, at klæde mit barn i uld. Netop dette materiale har nemlig den egenskab, at det uanset hvilken temperatur det har, isolerer både mod kulde og varme. Det betyder, at kropstemperaturen bliver bevaret, så barnet hverken sveder eller fryser, når det er iført uld.

Uld egner sig derfor også godt om sommeren, hvor det isolerer mod varmen. Her er det fordelagtigt at vælge “sommer-uld”, som jeg allerede begyndte at bruge, da min datter var helt nyfødt sidste forår/sommer.

image

Jeg blev meget hurtig præsenteret for netbutikken www.naturbarn.dk, som har et fantastisk udvalg af uld i høj kvalitet til både sommer og vinter. Her har jeg siden købt det meste af den uld, som min datters klædeskab indeholder. Da jeg gerne vil dele denne erfaring med jer, kontaktede jeg www.naturbarn.dk som gerne ville samarbejde omkring en konkurrence på et gavekort på hele 1000,00kr, som den heldige vinder kan shoppe løs for i deres netbutik.

Alt i skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en kommentar i nedenstående kommentarfelt, og så trækker jeg en vinder allerede torsdag aften. Mange gange held og lykke!