Derfor er uld fantastisk, samt en konkurrence!

imageSynet på utrolig mange ting skifter med alderen, erfaringerne og det man bliver udsat for.  Især efter jeg er blevet mor, er synet på det vi spiser herhjemme, foretager os, og ikke mindst klæder min datter i, blevet en høj prioriteringssag. Som de fleste andre mødre, opdagede jeg meget hurtigt, hvor gavnligt det er, at klæde mit barn i uld. Netop dette materiale har nemlig den egenskab, at det uanset hvilken temperatur det har, isolerer både mod kulde og varme. Det betyder, at kropstemperaturen bliver bevaret, så barnet hverken sveder eller fryser, når det er iført uld.

Uld egner sig derfor også godt om sommeren, hvor det isolerer mod varmen. Her er det fordelagtigt at vælge “sommer-uld”, som jeg allerede begyndte at bruge, da min datter var helt nyfødt sidste forår/sommer.

image

Jeg blev meget hurtig præsenteret for netbutikken www.naturbarn.dk, som har et fantastisk udvalg af uld i høj kvalitet til både sommer og vinter. Her har jeg siden købt det meste af den uld, som min datters klædeskab indeholder. Da jeg gerne vil dele denne erfaring med jer, kontaktede jeg www.naturbarn.dk som gerne ville samarbejde omkring en konkurrence på et gavekort på hele 1000,00kr, som den heldige vinder kan shoppe løs for i deres netbutik.

Alt i skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en kommentar i nedenstående kommentarfelt, og så trækker jeg en vinder allerede torsdag aften. Mange gange held og lykke!

 

Del på print

131 kommentarer til “Derfor er uld fantastisk, samt en konkurrence!”

 1. EJH! Den var da en lækker præmie. Håber jeg vinder så jeg kan shoppe lidt lækkert til lillebror som kommer til august 😻 Og måske en lille ting til min datter også 💕

 2. Det er skønt med uld! Og tænk, jeg vidste faktisk ikke, at det også var gavnligt om sommeren. Super dejligt at vide med en dreng, der meget hurtigt bliver varm. 🙂

 3. Uld er SÅ lækkert. 😍 Rigtig dejligt indlæg – vi er også kæmpe fan herhjemme. Uld holder vores datter dejlig varm hele natten. Hun roder rundt og dynen bliver sparket af, så hjemme hos os er det et klart musthave. 🙌🏻
  Vi ville hvertfald elske at vinde gavekortet. Så kunne der købes lækkert uld her til sommer også 👏🏻😍

 4. Vi er også rigtig glade for uld til vores lille decemberpige 😊 Og er sikker på at vi kommer til at bruge uld året rundt i de forskellige varianter.

 5. Uld er uundværlig i klædeskabet. 👍👌 med tre “varme” piger er det et midt herhjemme så ville være lækkert at få lidt nyt ☺

 6. Det ville være fantastisk at kunne forkæle mine børn Silje og Wilfred lidt ekstra 🕊🌿 Vi er også stor fan af uld herhjemme ☆

 7. Uld er uundværlig i klædeskabet. 👍👌 med tre “varme” piger er det et must herhjemme så ville være lækkert at få lidt nyt ☺

 8. Det ville jeg virkelig gerne vinde. Vi venter et barn mere til august og jeg ville elske at shoppe lækre uldsager. 🙂

 9. En præmie som jeg ville forkæle min kærestes søde lillebror med! Han fortjener kun det bedste 👏🏻

 10. Sikke en fantastisk konkurrence! Du har helt ret i at uld bare er det bedste at iklæde vores små poder 😊 Når jeg giver min datter uld på ved jeg at hun altid har det lige tilpas – ikke for varmt og ikke for koldt 😉 Ville elske at kunne købe lidt lækkert til hende.
  Tak for en skøn blog med masser af inspiration 👏🏼

 11. Sikke et godt i indlæg! Uld er nemlig helt fantastisk! Jeg har en meget varm pige på 11 måneder og var ude og kigge efter forårshue idag – her fortalte ekspedienten også at uld ville være det bedste til hende, så der røg en merino hue med hjem👏🏻
  Ville være fantastisk at vinde så lækker en konkurrence, så jeg kunne forkæle min pige med endnu mere uld😍

 12. Jeg er så meget på dit hold! Tvillingerne har altid uld/silke inderst, og masser af uld til at sove i – og silke nattøj, som har samme lækre kvaliteter. Jeg kan nemlig ikke tåle uld og vi samsover ret ofte, så nattøj i uld var lidt uoptimalt😉

 13. Kunne være så skønt med lidt ekstra forkælelse til mine børn Silje og Wilfred 🕊🌿💕 Vi er også vilde med uld herhjemme ☆

 14. Pernille Friis

  Kunne ikke være mere enig! Uld er super fantastisk til de små! Ville være skønt at vinde den lækre præmie. Så kan min lille datter nemlig blive forkælet!! ♡♡

 15. Ingen tvivl om at uld er noget af det bedste at klæde børnene i, og i dag laves uld så det kan tåle det meste – ovenikøbet vaskemaskinen (somregel). Ville elske et gavekort til en helt særlig lille pige 😍

 16. Wauu! Jeg har en enkelt dragt i uld til min datter, på 3 uger, og det er virkelig det bedste! Hun kunne virkelig godt bruge mere uld.

 17. Hold da op en fin konkurrence!! 🙂 Herhjemme er vi også virkelig glade for uld, og min datter (nu godt 3) brugte en masse året rundt, da hun var mindre. Nu bruger vi det mest til hende i vintermånederne. Men i overmorgen har jeg termin med lillebror, og jeg ville elske at vinde denne fine præmie og købe godt med uld til ham 🙂

 18. Det er da en super lægger konkurrence 🙂 det kunne mine piger godt nyde godt af 🙂 en på 3 og en i maven 💜

 19. Sikke en skøn konkurrence. Jeg har termin i juli, så det ville være dejligt med noget sommeruld 😊 Tak for altid hyggelig og personlig læsning på bloggen!

 20. Lækker konkurrence😍
  Ville være et skønt at vinde. Venter første barn til august. En lille pige.
  Der er mange ting man skal ud og købe til den lille ny.

 21. Hej Maria. Det ville være så fedt at vinde et tilskud til naturbarn, da vi i næste uge får at vide om det er en dreng/pige vi venter til august!! OG så skal der shoppes igennem. Vh Lone

 22. Ville ELSKE at kunne bruge 1000 bobs hos naturbarn.dk 😍 Lækker webshop! (G)uld er fantastisk og vi har brugt det siden Lykke blev født præmatur for snart 15 måneder siden. Siden har vi døjet med 8 indlæggelser, så ville være dejligt med lidt forkælelse 🙏🍀

 23. Simone Kirkeby

  Skøn konkurrence, som ville falde i så god jord herhjemme med en lille tornado, der starter i vuggestue lige om lidt.
  Tak for altid lækre og inspirerende retter og et indblik i jeres lille søde familie 🙂

 24. Du har bare så ret! Uld er fantastisk!! Når min datter har uld på, kan jeg altid være tryg ved tanken om at hun er varm og tør! Rigtig rart at vide når hun er i vuggestue og man ikke selv er sammen med hende.
  Fantastisk at du har stablet denne konkurrence på benene 👌 Vi krydser fingre

 25. Uld er fantastisk 🙂 Jeg skal snart være faster, og det ville være skønt at kunne give uld i gave 🙂

 26. Wow så fantastisk en konkurrence . Det ville være så lækkert at vinde! Uld er fantastisk til at holde de små varme og tøre og de voksne uden bekymringer ☺️

 27. Jeg er blevet ret vild med at følge din blog 🙂 det er nogle interessante og personlige emner du tager op ! 🙂 <3

 28. Luksus konkurrence! Uld er jo SÅ lækkert! Jeg bruger det selv – og baby Kvist som kommer sidst på sommeren skal bestemt også klædes ordentligt på… … I uld.

 29. Jeg ELSKER at følge dig og din lille familie. Jeg læser selv veterinærmedicin og venter en lille pige til september. Synes det er så hyggeligt at følge jer. Jeg får rigtig god inspiration til mad og lækkert børnetøj. Er sikker på min lille prinsesse også vil elske uldtøjet fra naturbarn.
  Følger dig i fremtiden også – du giver håb om at studie og barn sagtens kam lade sig gøre. Man skal nok nå det hele ❤️

 30. Dejlig præmie at vinde til min lille kommende sommerdreng 💙 – så kan han blive klædt ordentlig på, i skønne materialer 😍

 31. Vi elsker sinpelthen uld herhjemme og bruger det året rundt. Ville elske at vinde et gavekort til min favorit uldshop 🍀👏🏻👏🏻

 32. Wow, er vild med Naturbarn.dk og alle de über lækre produkter de fører! Herhjemme bruges der også uld året rundt – og altid om natten. Lille B synes det er lækkert at få på fordi det er så blødt og så har vi altid en lille snak om at det kommer fra fårene. Vi krydser fingre ☁️☁️☁️

 33. Herhjemme er vi vilde med uld, både til storebror på knap 3 år og til lillesøster på 5 måneder 🙂 Håber at blive den heldige!!

 34. Elsker uld til min Præmatur datter, fik descærrer føest øjnene op for uld da hun var 4 måneder hvilket jeg er rigtig ked af da jeg tror de ville have kukne have hjulpet hende i starten da hun ikke selv kunne holde varmen.
  Hvis pengene var til det var hele hendes gadarobe ren uld.

 35. Åh hvor ville det være skønt med et gavekort til naturbarn – lillebror er lige på trapperne og har lige opdaget at jeg mangler alt muligt tøj til ham!

 36. Er helt enig med dig! Elsker uld! Og er så glad for den inspiration jeg fik fra dig fra det billede af din søde datter i efterårsbladene med uldkøredragten fra joha – vi har simpelthen været SÅ glade for den – og denblev faktisk også købt hos naturbarn❤️

 37. Super lækker konkurrence! Krydser fingre for at vinde, så mit sommerbarn kan blive klædt godt på !! 🙂

 38. Louise Sarjantson

  Lækker præmie!! Håber at jeg vinder, så min lille, nye niece kan få noget lækkert uldtøj 😍

 39. Det ville være fantastisk at vinde denne lækre konkurrence 🎉 så ville jeg købe en masse uld tøj til min kommende dreng 💙 for du har nemlig så ret, uld er et fantastisk materiale og det er vigtigt at man giver sine børn den bedste start i livet ❤️ Og sikke en lækker blog og Instagram du har dig, bliver så inspireret af at følge med 👏😊🙌

 40. Melissa Lundberg

  tak for din fine blog!
  Min søn ville elske at vinde. Han lider af dårligt immunforsvar og derfor bruger jeg næsten udelukkende kun uld til han. Desværre har vi lige fået stjålet et helt uldsæt nede i vuggestuen – øv altså! Det ville være helt ubeskriveligt fantastisk ar vinde 😍💙

 41. Eeeej en fantastisk præmie!!! Herhjemme er det næsten også kun uld Bettefis får på! Det fungerer enormt godt og han bliver aldrig for varm!!! Love it!! Håber jeg er den heldige 🙏🏻😃👏🏻

 42. Louise petersen

  Det ville være så dejligt at vinde – til ære for min fætters kæreste, som skal være mor juli. Deres kommende lille pige, skal bare forkæles så det næsten er for meget 🙂

 43. Jeg vil gerne vinde et gavekort til lækkert uldtøj til mosters yndlings niece ❤️
  Håber det går jer vel Maria.
  Klem Sofie

 44. Jeg elsker naturbarn.dk! Har handlet der et par gange, og service og kvalitet er i top. Uld har siden Oscar var helt lille været en favorit året rundt. Han var så kold som lille, så uld var nødvendig. Og så føles de gode Uld produkter som smør på den sarte hud. Krydser fingre for at vi vinder så vi kan fylde op i næste størrelse 🍀

 45. Du har fuldstændig ret! Jeg køber også gerne uld til min lille dreng 🙂 en så lækker premiere ville gøre os glade herhjemme 😀

 46. Åh ❤️ hvem ville ikke elske et gavekort på 1000kr til den hjemmeside 🙂 at klæde sit barn i noget så blødt og lækkert (og super flot) er da alle mødres drøm ❤️

 47. Jeg er førstegangsfødende, med en termin D. 25/5, så det ville da være fantastisk, og vinde et gavekort på 1000kr. Så vores bette gut, kan komme i noget lækkert uld ☺️

 48. Åh hvor ville det være fedt at vinde, så den lille baby pige der kommer om en måned kan være godt klædt på i uld fra starten 💕

 49. Sikke en lækker konkurrence! Min datter døjer med børneeksem, så vi kan rigtig godt lide kombinationen af uld/silke samt uld/bomuld herhjemme. Så det ville jeg rigtig gerne vinde til min dejlige datter på 4,5 måned <3

 50. Sikke en lækker konkurrence! Min datter døjer med børneeksem, så vi kan rigtig godt lide kombinationen af uld/silke samt uld/bomuld herhjemme. Så det ville jeg rigtig gerne vinde til min dejlige datter på 4,5 måned <3.

 51. Lækker konkurrence 😊Hele husstanden dufter lidt af får 🐑 hvis ikke det er tøjet der er lidt fåret, så er det interiøret 😆

 52. Jeg ville elske at vinde denne præmie, til vores lille fyr som er lige på trapperne til at holde varmen i fra starten af. ❤️ Tak for et godt indlæg!

 53. Ihh kvalitetsukd ville være fantastisk til den kommende blob. Særligt når man er studerende og tingene må prioriteres som du også skriver.
  /Malene

 54. Dejlig præmie! Jeg ville bruge den til at forkæle min kærestes søde lillebror, som fortjener det aller bedste!

 55. Fantastisk konkurrence! Augusta er startet i institution og har den seneste måned haft feber nærmest konstant så vi skal i den grad have fingrene i lækkert uld! ☺️ (Med andre ord; håber vi vinder 🙈)

 56. Det ville da være helt fantastisk at kunne forkæle min datter med lækre uld-varer! Vi håber! 😊👪❤

 57. Uld er blevet et utroligt lækkert materiale end da man selv var barn – da var uld noget der kradsede 🙂 Men krydser fingre for at jeg er den heldige til at kunne købe lidt uld til min søn på 3 år, min datter på 19 mdr og min søn på 3 uger.

 58. Vi er kæmpe uldfans herhjemme, og med en lille ny baby kunne vi godt bruge noget mere i de helt små størrelser 🙂

 59. Det var da en skøn konkurrence 😆 Jeg ville elske at vinde Gavekortet. Jeg venter en skøn lille dreng til august. Det ville være dejligt at forkæle min lille dreng med lækkert uldtøj, som jeg ønsker han skal gå i 😍

 60. Vil elske en lækker ulddragt til lillebror der kommer på fredag (forhåbentligt) 😉 Er nemlig også med på uld-holdet – det er genialt både til mor og baby

 61. Laura Andersen

  Elsker uld. Har heldigvis også opdaget alle de gode funktioner, så jeg bruger det endda til mig selv. Det er fx fantastisk at løbe i også.

 62. Hvor kunne det være dejligt at kunne forkæle mine to små drenge lidt ❤️.. Som enlig studerende mor ville de falde et skønt sted ❤️

 63. Ja uld er nemlig helt fantastisk. Ville elske at kunne forkæle min søn, måske med lidt sommeruld 😊 tak for en lækker, varm og inspirerende blog!

 64. lækker præmie til den lækreste shop. Ville elske at få fyldt noget sommeruld i skabet, så vi er klar til sommer og sol. ☀️☀️☀️

 65. Jeg er stor fan af uld og Carls garderobe består kun af vinter-uld. Derfor vil vi elske, at få et tilskud til, at opgradere hans garderobe til også at indeholde sommer-uld ☺

 66. Lise Christensen

  Elsker uld🙏🐏😍
  …Og det gør min søn, Alfred heldigvis også☺️
  Prøver lykken – måske er vi heldige!

 67. Jeg krydser også fingre👌🏻 Uld er lækkert, Naturbarn holder 100% og jeg billedsekvensen at forkæle min fireårige og snart nyfødte lidt💙❤️ God konkurrence!😊

 68. Krydser også fingre! Ville elske at forkælemin fireårige og snart nyfødte med lækkerier fra Naturbarn💙❤️

 69. Maria Vestergaard

  Kære Maria.
  Begyndt i sin tid at følge dig på IG ene og alene af den grund, at vi hedder det samme 😉 NU er du et skønt og dejligt indslag i min lille barselsorlovs-verden. Jeg nyder dine skønne mad-opskrifte og dine tanker om hverdagen, livet og familien. Tak for en dejlig blog. Jeg x’er finger for at jeg vinder det skønne gavekort – så skal min lille sommer-baby (og barn nr.3) forkæles med en masse uld-lækkerier ❤ Knus Maria

 70. Nynne Denbol Engvang

  Her har vi også stor glæde af uld, og kunne godt bruge penge til at fylde op i de nye størrelse, når man har to tvillingepiger går pengene stærkt 😉 Og vi mangler 🙈😵😍

 71. Daniela Nøbølle

  Vi ELSKER uld herhjemme til Julius på 9 mdr. 💙Kunne være skønt at vinde 1000 kr., så vi også kunne få fyldt sommeruld garderoben op. 😍

 72. Uh, det gad jeg godt vinde! Jeg venter vores første barn til juli, og jeg har været meget i tvivl om, hvor meget og hvilket tøj baby skal iføres. Sommer-uld lyder helt perfekt!. 🙂

 73. Det ville jeg så gerne vinde til min skønneste nevø og hans lillebror som snart kommer til verden ❤️

 74. Mette Vestergaard

  Vi venter vores første til maj, og ville blive så glad for at kunne forkæle ham eller hende med lækkert tøj❤

 75. Uld er næsten det eneste Emmelis garderobe består af og meget af det er faktisk købt på naturbarns hjemmeside, da de uden tvivl har det bedste udvalg og ikke mindst den bedste service og viden… Uld hjalp os meget da Emmeli er prematur barn, og derfor hurtigt skifter i temperatur, hvad end det er koldt eller varmt. Derfor har uld været en redning da hun derved kan opretholde en nogenlunde “normal” temperatur hele dagen og natten. Så selvfølgelig skal vi da deltage i konkurrencen og vi krydser fingre for at være de heldige til dette gavekort. 🙂

 76. Mette Vestergaard

  Vi venter vores første til maj, og ville være skønt at kunne forkæle vores lille søn eller datter 🙂

 77. Kunne være fantastisk at vinde. Har selv handlet på naturbarn.dk flere gange, hun har så mange lækre ting. Krydser fingre for jeg er den heldige.

 78. Tak for en skøn blog 😃 Jeg krydser fingre for at Ellinor bliver den heldige vinder, af den virkelig lækre gave 😍

 79. Jeg er vild med uld. Det er bare perfekt på alle måder til alle aldre. Håber at vinde denne gevinst, så er der en lille en her hjemme der skal forkæles 😍

 80. Årh det ville være fantastisk at kunne købe sommeruld til vores lille sommerbaby der kommer til verden til juli 💙

 81. Ih en fantastisk konkurrence ❤️ Elsker simpelthen din blog og din ÆRLIGHED omkring ting 🙈😊 fantastisk læsning. Med en lille på vej til september ville det være vanvittigt lækkert at kunne prøve det lækre uldtøj. Håber min lille prinsesse vinder 💕👑

 82. Det er jo en helt fantastisk præmie!
  Jeg vil elske at kunne forkæle mine nevøer med en masse skønne sager. 🙂

 83. Ville ELSKE at kunne bruge 1000 bobs hos naturbarn.dk 😍 Lækker webshop! (G)uld er fantastisk og vi har brugt det siden Lykke blev født præmatur for snart 15 måneder siden. Siden har vi døjet med 8 indlæggelser, så ville være dejligt med lidt forkælelse 🙏

 84. Mette Vestergaard

  Vi venter vores første til maj, og ville være skønt at forkæle vores lille søn eller datter 🙂

 85. Jeg ville elske at vinde ❤️ min dejlige søn fortjener lidt nyt! Fortsæt dit gode arbejde – jeg elsker at læse med hos dig 😊

 86. Åhhh ville elske det til min lille lækre Siv 💗 Hun trænger til lidt andet end arvetøj🙏🏻

 87. Fra “day one” har min Vera været klædt i uld inderst inde. Det er perfekt! Det har givet et lunt og veltempereret barn der aldrig er sygt. Og Naturbarn.dk var faktisk det allerførste sted jeg købte uld.

 88. Sascha Højvang

  ELSKER uld og denne fine webshop 🙂 Lækker konkurrence, som mine drenge ville blive glade for at vinde 🙂

 89. Katrine Henriksen

  Elsker din blog Maria!
  Synes det er super fedt du også får muligheden for at afholde konkurrencer 👌🏻🍀

 90. Kære Maria
  Jeg ville elske at vinde det gavekort til min datter på snart 5 mdr. Herhjemme elsker vi nemlig også uld, og med den fart barnet vokser, ku et gavekort være fedt 🙏🏼😍

 91. Jeg har en lille november pige på vej, og jeg ville elske at kunne investere i både vinter og sommeruld. <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *