Deluxe påskefrokost med medicinerne

Sponsoreret

Det er snart et par dage siden, at vores lille hjem blev væltet af syv søde, men sultne og drikkelystne bekendtskaber. Begyndelsen på snehvide og de syv små dværge var det næppe, i stedet var det af den type mennesker, hvor gennemsnitshøjde når de 190cm, og snakketøjet absolut aldrig står stille. Det er faktisk de venner, som jeg allerbedst kan lide, at dele sådanne stunder sammen med. Fordi det er så afslappet, hyggeligt og ligetil.

Påskefrokost  Påskefrokost hovedret

Derfor skrev jeg i vores fælles “mediciner madgruppe” på facebook, om hvad de sagde til, at næste månedlige værtsskab blev holdt hjemme hos mig, som et hyggeligt påske arrangement. Al maden ville jeg sørge for, for jeg havde nemlig allerede aftalt med Lidl, at jeg ville vise jer læsere, hvordan en komplet påskefrokost fra Lidl kunne se ud. Alt mine venner skulle gøre var blot, at bringe vand og øl, samt en lille én til silden.

Der manglede absolut ingenting. Først forkælede jeg mine gæster med små (og nemme) fiske anretninger. De fleste af produkterne som rejser og laks var fra Lidls deluxe sortiment, som altså også byder på en masse kvalitets varer til frokostmåltidet. Rejerne blev serveret som de var med citron og mayonaise, men laksen blev hakket op med urter, grøntsager og cremefraise, og blev altså til en skøn og frisk laksemousse.

Da fiskefadene var tømt, og snapsen havde kørt et par gange eller tre rundt om bordet, så serverede jeg de lune retter blandet med friske salater. Alle retterne var nogle, jeg har lavet et utal af gange, så der var absolut intet uoverskueligt eller svært ved menuen. Den italienske skinke fra Lidl’s deluxe sortiment brugte jeg endnu engang, og viklede det omkring nogle skiver sødt og saftigt honningmelon. Skinken er dog også fabelagtig til både pizza og verdens nemmeste pastaret, som jeg er begyndt at kalde den.

Vandmelonsalat  påske frokost

Derudover blev der serveret lakse- og kyllingetærte med spinat og hytteost, kyllingespyd med grøntsager, kyllingefrikadeller, vandmelonsalat med mynte, og kartoffelsalat med nye asparges, dild og parmasanost. Alt sammen fundet og medbragt hjem fra min lokale Lidl. Vi spiste til vi revnede, og så spiste vi lidt mere. Fuldstændig som vi plejer at gøre, når vi samles en gang om måneden til en hyggelig madaften.

fransk kartoffelsalat  kyllingespyd

påskefrokost forret  påskefrokost snaps

frokost  laksetærte

Opskriften på min: Laksetærte med spinat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *