Reklame

Igen i år vil jeg sætte fokus på “Danish Take Away Award“, som er en landsdækkende konkurrence, der hylder ligepræcis superheltene i vores hverdag. Og her tænker jeg på alle de fantastisk gode restauranter, der laver take away, og som dermed får de løse ender i en travl hverdag, til at gå op.

Asiatisk take away  Forårsruller

For som i ved, så elsker jeg at lave mad. Det er faktisk noget af det allerbedste jeg ved. Jeg plejer at beskrive det som terapeutisk, når jeg skal prøve at sætte ord på min madlavning. Det er dog også en kendsgerning, at jeg ind i mellem ikke har tiden til at lave det hjemmelavede måltid, når jeg er alene hjemme med begge små børn, og selv har fået sent fri fra f.eks studiet. I situationer som disse, er jeg enormt glad for, at kunne bestille lækker og smagfuld take away, så jeg ikke skal lave mad med sure og trætte børn på armen.

I år er der allerede nogle take away restauranter, som er nominerede i hver landsdel i dette års “Danish Take Away Award“, og udfra disse kan man stemme på sin helt egen favorit. Jeg har både nævnt Burger Anarchy, Gorm’s, og Mothers Streetfood indenfor forskellige udvalgte kategorier. Samtidig er man med i en konkurrence, hvor man kan blive den heldige vinder af et gavekort til Just Eat, hvis man vælger at stemme på sin yndlings take away restaurant. Og det behøver slet ikke, at være nogle som benytter sig af Just Eat. Konkurrencen går nemlig ud på, at hylde alle takeaway restauranter! I kan stemme lige her: Danish Take Away Award

Pizza og rødvin  Pizza take away

 

Følg mig rundt

Få madplaner i indbakken!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt madplaner hver uge.
Madplanerne er kun i nyhedsbrevet.

Tak for tilmeldingen. Husk at tjekke din mail og bekræfte tilmeldingen :-)