Collab Management udvider med to nye influenter

Jeg havde længe sagt til Maria Kietz, at jeg ønskede hende som agent. Ikke i et større netværk, men i et lille og eksklusivt et af slags. Hun var hård at overtale, men heldigvis fik jeg hjælp fra Emma Martiny, som gik med fuldstændig samme drømme som jeg selv. Så da Maria endelig sagde sit job op slog vi til, og prøvede på aller bedste vis, at få hende til at arbejde sammen med os. Hun var ikke svær at overtale, og en kold dag i efteråret sidste år 2018 sad vi på en cafe i Arhus og drømte stort. Det var også første gang – den eftermiddag at jeg rigtigt mødte Emma og snakkede med hende. Hvilket er så surrealistisk at tænke tilbage på, fordi begge kvinder er blevet så betydningsfulde for mig og min dagligdag den dag i dag. Jeg husker endda advokaten, Anders Quistgaard, som hjalp os med at stifte vores virksomhed, omtale Maria og Emma som “mine veninder”, hvorefter jeg hurtigt korrigerede ham. Ikke fordi jeg ikke ønskede dem som mine veninder, men det var vi bare slet ikke på det tidspunkt. Vi kendte faktisk knap nok hinanden. Det vi havde tilfælles var en drøm. En forretnings ide.

Vores lille kollegiale familie blev stiftet

Louise (mortilmernee) og Julie Bruun var vi alle tre enige om, skulle være en del af os og samme drøm. De har således været med helt fra begyndelsen af, og der gik ikke mange måneder før, at der blev skabt et lille kollegialt fællesskab os fem i mellem. Hvilket var præcis hvad jeg ønskede mig i første omgang. Nogle jeg kunne kalde mine kollegaer, sparre med og udvikle mig med.

Der er nu ca. syv måneder siden, at Collab Management blev stiftet. Penge og en masse tid er blevet investeret (og risikeret), men det ser i den grad ud til at bære frugt. Faktisk havde jeg aldrig drømt om, at det ville gå så godt. Hverken for virksomheden eller for os influenter, som jeg også synes, har vokset vanvittig meget både personligt- og forretningsmæssigt.

Vi var derfor alle fem enige om, at Collab Management skulle udvides. Ikke fordi vi skal vokse os til et kæmpe netværk. Drømmen er stadig at være et lille, men professionelt agentur.

Collab Management’s nye influenter

1. September fik vi derfor vores kontor i Fredericia. Ligesom vores nye og søde praktikant, Carina, også begyndte deromkring. 1. Oktober kan vi så byde velkommen til Cille Fjord og Mille Emilie, som jeg simpelthen er så stolt over, vil være en del af os.

Mille Emilie er en gammel kending i branchen. Måske en af de mest erfarne sammen med Emma og Louise, der også har været aktiv på medierne lang tid før, vi andre kunne finde ud af det. Af den årsag har hun også etableret sig et virkelig stærkt og anerkendt brand, og så er hun simpelthen så inspirerende at følge med i. Bolig indretning var hendes fokus område i begyndelsen, men nu deler hun også små glimt fra hverdagslivet, som alt i alt tegner et virkelig fint og æstetisk univers.

Cille Fjord er modsat Mille meget ny i branchen. Hendes instagramprofil og blog kom til verden for et lille års tid siden, og så har det ellers taget fart derfra. Vi forudser og drømmer selvfølgelig om, at Cille vil fortsætte ad samme stigende vækstkurve. Jeg kan faktisk ikke rigtig forestille mig andet. For hun har lidt af det hele. Både de æstetiske og inspirerende billeder, men også beretninger fra hverdagslivet og moderskabet, der altid er på godt og ondt.

Tak fordi i alle vil være en del af os og vores lille fællesskab.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *