Butterdejssnegle med cashewnødder

Butterdejssnegle  Butterdejssnegle med fetaost
Udover at lave butterdejssnegle med lækkert fyld, er jeg på barsel og agerer husmor og mor for min lille pige på lidt over 5 måneder. Imens jeg går herhjemme, og sover altså for lidt, så er min studieårgang blevet bachelor i medicin, og jeg inviterede derfor de nærmeste på bobler og lidt lækkert, for at fejre deres flotte resultater. Til boblerne serverede jeg blandt andet disse butterdejssnegle, som er utrolig nemme at bage. Jeg køber altid en færdig butterdej i mit lokale supermarked, og så er arbejdet egentlig bare, at beklæde dejen med sit yndlings fyld. Jeg laver altid mine butterdejssnegle med en god pesto samt fetaost, hvorefter resten af fyldet kan variere. Nedenfor deler jeg en version på butterdejssnegle, som virkelig var et hit hos mine venner og medstuderende.

Butterdejssnegle som appetizers

Læs også gerne: Quicher med forårsløg og hytteost og Baconsandwich med ost og æg

Hvis man hellere vil lave en hurtigere og mere simpel version af butterdejssnegle, så kan man også sagtens blot lave dem med pesto og ikke andet. Jeg synes dog det smager virkelig lækkert med en form for ost i sneglene også. Derudover kan man tilsætte alverdens løg, krydderurter hakkede nødder, grøntsager eller hvad man har i sit køleskab og grøntsagsskuffe.

Personligt elsker jeg, at servere små hapsere, snacks eller appetizers for mine gæster inden den egentlige middag står på bordet. Udover disse butterdejssnegle, så er min små hapsere med chorizo skinke og oliventapanade, også virkelig lækre!

Butterdejs snacks
 
Forfatter:
 
ca. 20 butterdejssnegle
Ingredienser
 • - 1 butterdej (ca. 20 snegle)
 • - pesto (jeg valgte chili-tomat pesto)
 • - 100g fetaost
 • - 30g cashewnødder
 • - 2 forårsløg
 • - frisk timian
Fremgangsmåde
 1. Rul den færdige butterdej ud, og beklæd den med pesto.
 2. Mos fetaosten med en gaffel, så den smuldrer, og fordel osten udover dejen.
 3. Derefter hakkes forårsløg og cashewnødder, som placeres ud til kanten sammen med frisk timian (se evt. ovenstående billede).
 4. Rul butterdejen sammen på den korte led, så du har en lang pølse, der herefter skæres ud som snegle (ca. 1 cm tykke).
 5. Bag butterdejssneglene som anvist på pakken.
 6. Velbekomme!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *