Opskriften på brødsnegle med pesto indeholder reklame for Valsemøllen
Bløde pestosnegle med solsikkekerner
Små, bløde brødsnegle med fyld af smagfuld pesto er oplagte til både madpakken og tapas bordet. Nu er vi så heldige eller uheldige (alt efter hvem man spørger), men der er madordning i både vuggestuen og børnehaven, hvor vores børn går. Derfor er brødsneglene af gode grunde ikke endt i madkassen. I stedet har vi dog indført ”køre snacks”. Mine børn får nemlig noget frugt, bolle, gnavegrønt, tørret frugt eller hvad jeg lige kan finde på, hver evig eneste eftermiddag, når jeg henter dem. På det sidste har det således været brødsnegle, som de har spist på vejen hjem i bilen, og de har været særdeles tilfredse med bagværket.
Brødsnegle i samarbejde med Valsemøllen
Det er endnu engang et af Valsemøllens sprit nye produkter, som jeg har brugt til disse brødsnegle. Valsemøllen ”pizzasnegle og pølsehorn” kan nemlig sagtens bruges til at bage disse snegle med også. Hvis man i stedet vil bage sit bagværk helt fra bunden, så kan man blot bruge min opskrift på hjemmelavede pizzasnegle. I den opskrift, ligesom alle andre bagværks opskrifter, har jeg brugt Valsemøllens økologiske hvedemel.
Inspiration til madpakke hits: Bløde og saftige pølsehorn og De bedste pizzasnegle med grøntsager
Opskrift på bløde brødsnegle med pesto
Ingredienser
- en pakke Valsemøllen "pølsehorn og pizzasnegle"
- (eller denne opskrift på: hjemmelavet pizzadej)
- 25 g gær
- en pose Valsemøllen økologisk grøn pesto
- (eller denne opskrift på: hjemmelavet basilikum pesto)
- en håndfuld solsikkekerner
- evt. frisk timian
- æg til pensling
Sådan gør du
- Følg fremgangsmåden bag på pakken af ”pølsehorn og
pizzasnegle” og tilsæt solsikkekerner sammen med gæret - Rul dejen ud til en rektangel når den har hævet som anført på pakken
- Bland Valsemøllen økologisk grøn pesto som anført på pakken
og fordel det på dejen - Rul dejen sammen og skær den i skiver
- Placer pestosneglene på en bageplade besklædt med bagepapir
og pensl evt. med sammenpisket æg - Lad pestosneglene efterhæve i ca. 30min og bag dem som
anført på pakken
2 kommentarer til “Brødsnegle med pesto og solsikkekerner”
De ser gode ud! Tror du, man kan bruge oliventapenade i stedet for pesto? ☺️
Hej Malene
Det har jeg selv prøvet mange gange, og det smager simpelthen også bare så godt 🙂