Sponsoreret!

Kravene til os forældre har aldrig været større. Vi bliver konstant bombarderet med løftede pegefingre, gode råd, opdragelsesteknikker og bekymringer om vores forældreskab. Og ikke nok med at tingene har ændret sig siden dengang vores børns bedsteforældre var unge, så er der pludselig kommet restriktioner og fordomme overfor de opfindelser som vores samfund i dag kan lægge navn til. Særligt den elektroniske verden står ofte for skud. Noget jeg faktisk finder helt åndsvagt. For hvem kan egentlig med videnskabelig evidens sige, at det er bedre at læse en bog sammen med sit barn end at se en film eller spille på sin tablet som en familie aktivitet? Så længe at barnet og den voksne er sammen om aktiviteten, så kan jeg absolut intet forkert se i de elektroniske genstande.

Vi har egentlig altid herhjemme været omfavnende overfor nutidens elektroniske opfindelser. Jeg selv elsker denne verden, og ønsker på samme måde at min datter lærer og vokser op i en ny teknologisk verden. Af en mærkelig årsag har vi dog hverken TV, tablet eller anden elektronik som vores spilopmager kan lære ved hjælp af. Det har aldrig været et bevidst valg fra vores side, og da jeg for nogle uger siden modtager tabletten fra Kurio med posten, så var det også med åbne arme, at vi tog imod den.

image image

Hvordan man bruger elektronik i hjemmet, synes jeg er helt op til det enkelte forældreskab at finde ud af. Den måde vi bruger denne tablet på, er især til at se små korte tegnefilmklip sammen. Spiloppen elsker Postmand Per, og særligt når vi har været ude og rejse med tog hjem til alle bedsteforældrene, så har vores telefoner førhen været i brug. Her synes jeg, at det er utrolig smart, at have en sikkerhedsline med hensyn til Kurio tabletten, og samtidig har den et virkelig godt beskyttelses cover, så den ikke går så nemt i stykker, som vores telefoner førhen har gjort det.

Det bemærkelsesværdige ved Kurio tabletten er dog helt klart dens brugervenlighed både over for voksne, men i særdeleshed også overfor børn. Man opretter nemlig en børnekonto til ens barn, hvormed barnet kun har adgang til ligepræcis det, man som forældre synes er passende. Man kan oprette op til 8 børne brugere, hvis man har været så effektiv til at lave børn, og derudover kan man indsætte et tidspunkt, hvor tabletten skal slukke automatisk, så børnene ikke fordyber sig forlænge i elektronikken. Man kan desuden downlade alverdens spil og aktiviteter til Kurio tabletten, og så er der endda også motion games, så man kan røre sig imens man spiller.

Som sagt er denne elektroniske verden med vores datter i den, helt ny for os, og vi skal derfor alle sammen bruge det næste stykke tid på, at udforske hvordan vi kan udnytte Kurio tabletten som en fælles aktivitet i familien allerbedst. Vores datter er altid med i alt hvad vi foretager os, om det er tøjvask, madlavning eller oprydning, og da vi forleden dag ikke havde spillet på tabletten i mange dage, så spurgte jeg spiloppen, hvad hun aller helst ville lege, imens bollerne i ovnen bagte færdigt. Hun gik derefter over til reolen og fiskede Kurio tabletten frem, hvorefter vi nød en stille stund sammen i sofaeen, spillede på kurio tablet, og glædede os til nybagte boller.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Kurio tabletten til børn i absolut alle aldre, både Moster Asta på 11 år, og spiloppen på 1,5år har nemlig glæde af den, når vi spiller sammen alle sammen.

Ps
En lille bonusinfo som Moster Asta opdagede er, at der følger utrolig mange spil med til denne tablet helt gratis, og som ellers normalt koster en del penge at købe i google play!

Følg mig rundt

Få madplaner i indbakken!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt madplaner hver uge.
Madplanerne er kun i nyhedsbrevet.

Tak for tilmeldingen. Husk at tjekke din mail og bekræfte tilmeldingen :-)