Bekymringer om det selvstændige virke


Indlægget indeholder reklame for Posterstore

“Du vil kunne forvente et betydelig fald i annoncering på din blog og dermed indtjening”

Allerede ved Corona krisens spæde begyndelse, da Danmark stadig var åben, og folk krammede hinanden på gaden, drak kaffe tætpakket på cafeerne, og dansede til langt ud på natten på barerne, der fik jeg ovenstående besked i en mail. Beskeden kom fra det bureau, som står for min banner annoncering. Det vil sige de bannerreklamer, som fremstår her på siden, og som giver mig en meget, meget, meget lille mønt pr. besøgende, der klikker ind på min blog, men fordi i er så afsindig mange der besøger min hjemmeside, så er det blevet til en betydelig stor del af min omsætning, der kommer derfra.

Nogle få dage efter lukkede Danmark, og alle reklame bureauer trak vejret et øjeblik. Kampagner på blandt andet instagram blev sat i behold, og ingen af os vidste, hvordan det ville ramme vores branche – influent marketing.

Kaffe, morgenmad og bekymring

Mit humør har været præget af denne krise lige siden, og det samme har vores økonomi. Så for nogle dage siden flyttede jeg billedet fra Posterstore af det fortryllende surfboard over i køkkenet. Fordi lige her står jeg det meste af min vågne tid, og kan blive mindet om, at tiden og økonomien skifter igen. Førhen stod plakaten ved mit skrivebord, men der sidder jeg ikke så meget for tiden, da min hverdag er fyldt med tre små børn, der pludselig er hjemme hver evig eneste dag, og ikke tillader særlig meget arbejde ved computeren.

Heldigvis er der aldrig noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Corona krisen bragte et stort fald i banner annoncer på min hjemmeside, men fordi der er så mange af jer, der nu arbejder hjemmefra, og har tiden til at bage og kokkere i køkkenet, så har jeg de højeste besøgstal i bloggens fem år gamle levetid i disse dage. Hvilket opvejer en god sjat af det tabte.

Bekymringer om det selvstændige virke

Corona krisen ramte på et tidspunkt hvor jeg få dage forinden havde valgt, ikke at sende min ansøgning til kandidat uddannelsen på lægestudiet. En beslutning der har været virkelig mange år undervejs, og som jeg slet ikke er sikker på endnu. Eller jeg er sikker på den måde, at jeg lige nu har lyst til at arbejde som selvstændig og iværksætter, men at jeg stadig drømmer om, at have en lille praksis på landet på sydfyn, og måske endda rejse til Afrika med min mand når vi bliver pensionerede og arbejde som frivillige. Så da krisen kom føltes det som at blive slået fuldstændig tilbage i ludo. Min virksomhed og dermed en betydelig del af hele vores families levebrød, hang pludselig i en tynd tråd, føltes det som, og det gør det faktisk stadigvæk.

Det virker samtidig åndsvagt at jeg bliver draget af billedet fra Posterstore. For jeg har ikke haft lyst til at rejse eller udforske verden meget længe. Hvilket udelukkende har været pga. vores små børn, som jeg ikke har nerverne eller rettere sagt overskuddet til at rejse for langt med. På nuværende tidspunkt er det dog alt jeg drømmer om. Bare tæer i sandet, solkysset brun hud, og små krudtugler der render rundt i vandkanten i bar numse.

Og det er vel præcist hvad sådan et billede, plakat eller poster skal gøre. Den skal vække følelser og den skal placeres lige der, hvor man er allermest tilstæde.

Plakater fra Poster store

Poster store har utrolig mange fine posters og rammer til soveværelset, stuen, køkkenet, børneværelset, gangen eller hvor man kunne mangle noget fint på væggene. Med koden maria30 får i 30% på plakater (eksklusiv selection plakater).

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.