Barsels dag, et Lindetræ og ny youtube-video

Maria Vestergaard  Restaurant Under Lindetræet
Jeg har flere gang tænkt, at det måske var helt hen i vejret, sådan at bruge tid på at filme, klippe og udgive videoer på Youtube, som jeg efterhånden har gjort et par gange. Og hver eneste gang jeg sidder med det færdige produkt, så bliver jeg simpelthen så glad. Ikke fordi dét er noget særligt, jeg har lavet, præsteret eller kommet frem til. Nej, det handler om det evige minde, jeg har skabt, og så den glæde spiloppen udviser, når hun begejstret ser de forskellige film, vi har lavet i fællesskab. Når jeg nu er så ufattelig dårlig til at udfylde “barnets bog”, så er det godt at jeg har tonsvis af fantastiske øjeblikke på både billeder og klip. Og forhåbentlig vil mængden kun vokse, som tiden går og min passion for de forskellige medier, udvikler sig.

Især denne film fra jeg var højgravid med lillebror, er én af mine yndlings!

Maria Vestergaard i Odense  Gæster hos Restaurant under lindetræet

Ny youtube film på Restaurant Under Lindetræet

Så her er endnu én. Denne gang en “helt almindelig” barsels dag, som der selvfølgelig ikke findes nogen af. Jeg havde dagen forinden overstået min sidste eksamen, og jeg var hammer stolt. Dét havde i den grad trukket tænder ud, sådan at tage en eksamen midt i barsel og med en spilopmager, der til tider kan prøve flere grænser af, end hvad godt er. Men det gik. Og det gik rigtig godt.

Restaurant Under Lindetræet Odense  Restaurant Under Lindetræet i Odense

Det skulle selvfølgelig fejres, og da Restaurant Under Lindetræet havde inviteret os på frokost et par uger forinden tænkte vi, at det var det perfekte tidspunkt, at fejre vores samlede familie præstation, som sådan noget i den grad er.

Dessert hos Restaurant Under Lindetræet  Forret hos Restaurant Under Lindetræet

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.