Annoncering

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.21.3″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.21.3″ link_option_url=”https://www.collabmanagement.dk/” link_option_url_new_window=”on” z_index_tablet=”500″]

Bloggen, Mariavestergaard.dk blev stiftet i efteråret 2015, og har over 440.000 sidevisninger, 350.000 besøgende og 240.000 unikke besøgende hver eneste måned. Derudover er der over 27.000 mennesker, som også følger Mariavestergaard.dk på instagram, og bloggen står derfor i fin forbindelse med andre sociale medier.

Jeg er altid åben overfor gode samarbejdsaftaler både i form af enkeltstående tiltag, men i særdeleshed også længere varende samarbejder, hvor jeg i højere grad, kan gøre produktet eller budskabet til en del af mit univers. Eksempler på sådanne samarbejder er dem jeg har med Bahne.dk, Valsemøllen og eurodan-huse, hvor henholdsvis køkkenudstyr, melprodukter og vores historie om nybyggerprocessen, bliver fortalt og dermed er en integreret del af både min blog og socialeprofiler på instagram og facebook.

Statistik d. 6. april 2019(de seneste 30 dage):

Min agent, Maria Kietz fra Collab Management kan kontaktes via denne mail: mk@collabmanagement.dk

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]