Alt i en kosttilskud til gravide og ammende

Reklame for Vitacare mamma
Kosttilskud  Kost tilskud
Hvis du (især) er gravid, så har du nok hørt, at det er ret vigtigt, at du spiser en sund og varieret kost, og tilmed får tilskud af jern, folsyre, og kalk. Jern fordi rigtig mange kvinder udvikler jernmangel under graviditeten, folsyre fordi det forebygger rygmarvsbrok hos barnet, og kalk da det er vigtigt for den gravide og barnets knogler.

Kosttilskud til gravide

Efter at have både båret og født to børn, så har jeg også været igennem hele baduljen af ekstra kosttilskud gennem mine graviditeter. Jeg har desværre aldrig været den allerbedste til at huske mine “vitaminpiller”, og af den årsag vil jeg gerne anbefale Vitacare mamma, som er en “alt i en” pakke med både en vitaminpille, en mineraltablet og to fiskeoliepiller, der altså indeholder netop, hvad de nordiske næringsanbefalinger lyder.

Det er selvfølgelig vigtigt at slå fast at vitaminer er vitaminer. Der er derfor ikke et produkt på markedet, der er bedre end et andet rent næringsholds mæssigt. Hvorfor jeg vil anbefale Vitacare mamma, er som tidligere nævnt konceptet med, at der er doseret vitaminpille, mineralpille og fiskeoliepiller til hver dag i pakkerne. Man kan således rive en “strimmel” af – indeholdende sit daglige kosttilskud, og så bliver det altså en del nemmere både at huske og holde styr på, hvad man har taget af piller, og hvad man ikke har.

Vitacare mamma  Vitacare mamma gravid

Jernmangel under graviditeten med lillebror

Under begge mine graviditeter var jeg i jernmangel, og især med lillebror var det så slemt, at jeg gik til ekstra kontrol og desuden fik øget tilskud pga. dette. Jeg havde under hele forløbet en dårlig smag i munden fordi jeg vidste, at jeg især i slutningen af 1. trimester og 2. trimester, var rigtig dårlig til at huske at tage mine vitaminpiller, så en pakke som vitacare mamma til gravide, havde helt klart passet rigtigt godt til mig.

Vitacare mamma amning  Gravid vitacare mamma

Kosttilskud til ammende

Nu er jeg ikke længere gravid, men ammer i stedet. Lillebror er snart 9 måneder gammel, så han får tre-fire måltider af fast føde hver dag. Modermælken fra mig er derfor et supplement til hans kost og især der hvor, han får dækket hans væskebehov. Sundhedsstyrelsen anbefaler ikke særlige vitaminpiller til ammende, men at man i stedet skal være opmærksom på, at have en varieret kost med fiskeolier og calcium. Hvis man ved med sig selv, at man har svært ved at få spist nok fisk og mælkeprodukter (svarende til en halv liter dagligt), så kan Vitacare mamma til ammende være en rigtig god ide.

OBS: Ved køb af tre Vitacare mamma produkter hos apopro.dk, kan man spare 100kr!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.