Alenemor og nem deluxe mad

Sponsoreret

Jeg har kun lige sat mig i stolen i forelæsningssalen før det går op for mig, at jeg glemte at lægge spiloppens gummistøvler af i vuggestuen, og hvorfor de stadig ligger pænt placeret i tasken ved siden af mine to klapsammenmadder, som jeg hurtigt nåede at folde en skive ost omkring i morges, inden vi drog ud af døren.

Tempoet er højt disse dage, da jeg “for første gang” prøver, at være alene mor i hele fem dage. Derfor vil jeg også med det samme sige, at jeg tager hatten af for alle jer forældre derude, som lever under dette scenarie evigt og altid.

Indbagt laks  Forårsmad

Lækre færdigretter fra Lidl, deluxe

For at komme nogenlunde godt igennem ugen, så har jeg valgt, at vores aftensmad alle dage, selvfølgelig skal være lækker og smagfuld, men også nem og hurtig at lave. Som nogle af jer måske så igår på instagram story, så drog spiloppen og jeg i Lidl efter vuggestue afhentning, for at handle ind til aftensmaden. Hovedelementerne vi puttede i vores kurv, var færdigretter fra Lidl’s deluxe serie. Faktisk var det langt fra en tilfældighed, at det var netop indbagte laks og kartoffel gratin med broccoli, der endte som vores aftensmad. Jeg har nemlig serveret lige præcis de to retter, flere gange før, for min familie, fordi jeg synes det smager rigtig godt, og bare er ufattelig nemt at lave. Som yderligere tilbehør, købte jeg nogle friske asparges, som spiloppen og jeg svøbte noget italiensk deluxe skinke omkring, og derudover biksede vi en hjemmelavet yoghurtdressing sammen også. Alt sammen var utrolig nemt, da det blot skulle i ovnen og bage, imens vi kunne få vasket tøj, samt få støvsuget franskbrøds krummerne op fra gulvet, som stadig lå på gulvet fra morgenmaden tidligere på dagen.

Kartoffel gratin  Asparges med skinke

Jeg tror, at det er de færreste der sætter lighedstegn mellem mig som madblogger, og så færdigretter. Her kan jeg dog hurtigt afsløre, at jeg jævnligt køber netop disse produkter. Det er især de dage hvor, jeg måske har bagt brød, boller eller madpakke hits, at jeg går lettere over aftensmaden, og køber noget nemt, så jeg ikke skal stå i køkkenet hele dage. Og så er der selvfølgelig de trælse dage, med langt skema, træt barn og mand på kursus, at jeg køber mig hjælp til aftensmaden. Som i måske kan se på billederne, så kan jeg dog godt lide, at “pifte” de lækre færdigretter op, med friske krydderurter, grøntsager og andet godt, som ligeledes kan købes dansk produceret i Lidl. Særligt Lidl’s krydderurter, er jeg ret glad for.

På fredag kommer B heldigvis hjem fra kursus igen, og både spiloppen og jeg glæder os helt enormt meget til, at være samlet som familie igen. B har planlagt forårsrengøring både lørdag og søndag, (hvilket jeg glæder mig knap så meget til), men jeg overvejer til gengæld, at invitere et par veninder på besøg om aftenen til tapas og bobler, som vi også gjorde det i sidste uge. Det skal nok blive skønt!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.