Jeg begynder indlægget med at fortælle at jeg mildest talt ikke har sovet i over 5 måneder. Den skarpe læser opdager, at det passer med alderen på min baby! Når man ikke får sovet, så gør man mærkelig ting i en sådan grad, at man ikke bare kun kan skylde skylden på “ammehjernen”. Jeg har lavet en liste over de allerværste ting, som min kæreste og jeg har gjort indenfor de sidste 5 måneder, hvor vi har lidt af søvnmangel. Første pladsen slår dog dem alle!

5-pladsen:
Vi har tonsvis af gange glemt, bleer til den lille, pung når vi skulle handle, eller aftaler med venner og familie.

4-pladsen:
Vi har flere gange glemt at slukke for strygejernet. Heldigvis er der en timer-funktion indbygget i jernet, som sørger for at det slukker.

3-pladsen:
Min kæreste glemte en dag, at give vores baby ble på. Det var dengang hun var lille, og sked 10 gange i døgnet, så vi opdagede hurtigt fejlen.

2-pladsen:
En dag hvor vi var på vej hjem til Sjælland for at besøge vores familier, glemmer vi vores kufferter i toget med computere, bøger, pung osv.

1-pladsen:
For nogle uger siden bestilte vi en rejse til Gran canaria. Og det var ikke bare en almindelig rejse for os. Da vi begge er studerende, var det en rejse vi længe havde sparet sammen til, og når vi nu endelig skulle afsted, så valgte vi at bestille et 5-stjernet hotel, for luksus skulle det være!
Forleden dag har vi nogle venner på besøg, og imens snakken går over kaffe og hjemmebag, så ringer min telefon. Jeg går ind i et andet værelse, hvor en mand fra Spies spørger i telefonen hvorfor vi ikke er tjekket ind på vores hotel. Jeg bliver helt klam, og skynder mig at tænde computeren for at finde vores kvittering på rejsen. Rigtig nok som spies-manden siger, så skulle vi sidde i Gran Canaria lige nu, og ikke til januar hvor jeg ellers troede, at jeg havde bestilt rejsen til. Spies-manden får så ondt af mig, at han siger, at de gerne vil give os pengene tilbage for morgenmaden, for den har vi jo alligevel ikke spist. Pyha, så smed jeg kun 12.000kr ud af vinduet – det er jo ingenting!
Da samtalen med Spies-manden er forbi, går jeg ind til min kæreste, som sidder sammen med alle gæsterne. Han spørger, hvad der er galt (man kunne nok godt se på mig, at jeg lige havde smidt 13.000kr ud af vinduet), men jeg sætter mit bedste pokeransigt på, og siger at der absolut intet er galt. Jeg mente ikke, at han skulle have “nyheden” af vide under de omstændigheder.
Heldigvis har min kæreste og jeg den holdning, at det “bare” er penge, og når vi gør noget dumt, så siger vi altid efterfølgende – “men der er ingen der er kommet til skade”. Vi valgte derfor at bryde ud i et kæmpe grineflip da gæsterne var gået, og jeg endelig gik til bekendelse.
..men puha hvor ville jeg gerne have været ud og rejse!


Det var her jeg skulle have ligget og slikket sol til januar,


..men pga. min brøler, så bliver det her min januar-realitet. Det er forresten fremtidige mig, der ihærdigt prøver at presse barnevognen fremad gennem snedyngerne.

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.