25% på måltidskasser fra Simple Feast

Simple Feast aftensmad  Simple Feast
Dagene flyver afsted for tiden, og begge børn er faldet i søvn med hovedet hængende indover aftensmaden to dage i træk i denne uge. Trætheden kommer helt sikkert grundet de utrolig mange timer i det fri, som vi pga. det fantastiske vejr, kan nyde godt af hver evig eneste dag. Derudover er jeg stadig i fuld gang med eksamenslæsningen, der på nuværende tidspunkt er ret trættende. Det er faktisk lige før at jeg fortryder en lille smule, at jeg ikke bare holdte et par måneders mere barsel, og nød tiden sammen med min lille familie, især nu hvor lillebror stadig “kun” er syv måneder gammel.

..men vi får det hele til at fungere på aller bedste vis. Spiloppen går jo i børnehave, og bliver ofte afleveret langt op af formiddagen, og lillebror og B, nyder det meste af dagen herhjemme med dagens gøremål. Ind i mellem kommer de så forbi læsesalen, hvor lillebror får en smule at spise. Det er selvfølgelig ret besværligt, stadig at skulle være afhængig af hinanden på den måde, men jeg er virkelig ikke i nærheden af at have lyst til at holde op med at amme. Så vi fortsætter i denne dur, lidt tid endnu.

Simple Feast vegansk  Simple Feast vegetarisk

Et samarbejde med Simple Feast

Som i næsten kan regne ud, så har vi behøvet hjælp “udefra”, for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg laver desværre aldrig så meget mad de sidste to uger før mine eksaminer, grundet manglende timer i døgnet, så her har jeg været utrolig glad for, at teame op med Simple Feast endnu engang.

Sidst jeg nævnte Simple Feast herinde, var faktisk til deres event i København, som jeg var så heldig at spise mig igennem. Vi fik nemlig serveret et utal af små, lækre, delikate og veganske retter. Man kan virkelig blive overrasket over, hvordan gourmetkokke kan få grøntsager til at smage! Og det er jo selvsamme slags mad, som havner hjemme i ens køleskab, når man køber Simple Feast’s måltidskasser.

Simple Feast mad  Simple Feast food
Det der gjorde størst indtryk på mig til eventet var helt klart iværksætteren bag Simple Feast. For ikke nok med, at man har mod til at gå selv, iværksætte og drive, manden bag Simple Feast ønsker også at gøre en forskel; For vores folkesundhed, vores miljø og vores planet. Måske det lyder en smule pladderromantisk, men det ramte mig altså virkelig et sted i hjertet, da jeg hørte ham fortælle om visionerne for Simple Feast; Ærligt, sundt og bæredygtigt mad.

Du kan se mere til deres visioner i denne video: Simple Feast filosofi og i øvrigt få 25% på deres måltidskasser med koden “MARIA25”, som gælder i 30 dage!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *