2018 – et hårdt, lærerigt og magisk år!

Maria Vestergaards børn  Mulat børn

Jeg synes næsten det er skræmmende at tænke på, hvad der er sket de seneste 365 dage. Det føles som om at mit liv har taget en helt ny drejning, og heldigvis til det bedre. Hvis jeg kunne fortælle mit ungdoms- og barndomssind om alle de gode og lykkelige stunder, der ventede mig forude i mit voksenliv, så havde det måske ikke været lige så hårdt at kæmpe mig igennem dagene, dengang.

..men lykken kommer ikke af sig selv

For nøj hvor har jeg kæmpet for det. F.eks mit parforhold, som nok er det jeg sætter allermest pris på ved mit liv, har absolut ikke været en dans på roser, dengang vi begge var unge og forvirrede, men er du gal hvor har det hårde arbejde båret frugt. Jeg har simpelthen en klippe af en mand, der overdynger mig og børnene med kærlighed og ikke mindst holder sammen på hele familien, når jeg selv synes at dagene er lidt for grå.

At være en del af en lille (kerne)familie har ligesiden jeg var helt lille, været min aller største drøm. Og sommetider skal jeg knibe mig i armen over, at trods små børn, manglende søvn og vasketøjs diskussioner, så har vi det virkelig godt, trygt og harmonisk i vores lille familie. Og lige præcis dette tror jeg også er grunden til, at vi har kunnet fokusere så meget på vores arbejdsliv, hver især, imens vi også har skullet være sammen som familie. Det er simpelthen ikke til at hverken vækste sin virksomhed, arbejde, studere eller andet, hvis man skal bekymre sig om problemer på hjemmefronten.

Selvfølgelig har alt ikke været en dans på roser. For uden for min lille kerne, har jeg lidt store sorger som blandt andet rummer sygdom, dødsfald og skilsmisse. Alt sammen noget som har påvirket mig og især også min aktivitet på de sociale medier. Jeg har simpelthen haft brug for, sommetider, at trække stikket fuldstændigt, når der har været brug for mig andet steds.

Modelbarn  Modelbørn

..det der arbejdsliv

2018 har på mange måder været helt vanvittigt. Min kære mand begyndte 2018 med at tage et ekstra fuldtids arbejde, for han ville (pludselig)! bygge nyt, og så skulle der jo skrabes en masse penge sammen. Noget jeg ikke helt selv, havde forberedt mig på, men som jeg alligevel blev smask forelsket og hooked på. Dernæst besluttede jeg mig for, da lillebror begyndte i vuggestue i august måned, at investere en masse penge i min lille virksomhed. Faktisk blev det til omkring 70.000kr, der i mine øjne er helt vildt mange penge for en ydmyg blog-forretningen som min. Pengene gik blandt andet til regnskabshjælp (det hang mig langt ud af halsen), videomateriale med søde Marlene, konsulent-hjælp, og ikke mindst et kæmpe projekt jeg lancerer meget snart.

Heldigvis var investeringerne værd at risikere, og jeg er så stolt af alle mine samarbejder – nye som gamle og ikke mindst hvor godt i derude bag skærmen, tager imod dem alle sammen. Specielt fordi det ikke ikke kun handler om (fantastisk) mad i selskab med Finax, Castus, Just Eat, Bahne og Landbrug og Fødevarer, men også om familie- og hverdagsliv i samarbejde med Sydbank og Eurodan.

I fremtiden vil jeg selvfølgelig dele endnu flere lækre og inspirerende opskrifter med jer, og jeg glæder mig til at kunne gøre det fra mit helt eget køkken i vores nye, nybygget hjem.

Tak for jer der læser med, min dejlige mand, familie og ikke mindst veninder, der har stået stand i årets hårde og sidste måneder af 2018.

2019 bliver fremragende!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.