2016 – året der gik

Morgenmad  Sofastue
2016 har for mig været et helt vildt fremragende år! Måske endda det bedste..

Et år hvor jeg endelig fik (det meste af) min frihed tilbage – efter at min barsel er endt, og min datters kolik nu kun er et forfærdeligt minde. Min kærlighed til det lille væsen vokser hver eneste dag, og hun har nu et sprog, former små sætninger, og er med i alt hvad vi laver af madlavning, rengøring, restaurants besøg eller gåture.

Især det sidste halve år har virkelig været et blomstrende halvår. Vi flyttede fra gågaden i Odense til blot 1km længere ude fra byens brændpunkt. Men trods den korte afstand, er vi nu omgivet af natur, fuglekvidder og langt mere privatliv. Derudover bor vi nu i en lejlighed med så meget plads, at vi stadig går og undrer os over, hvordan vi skal kunne fylde pladsen ud med vores stadig alt for få møbler.

Det har også været året, hvor noget som startede med madbilleder på instagram, udviklede sig til en fritids hobby og nu er mit reelle arbejde ved siden af mit studie. Jeg husker stadig dengang i januar, da jeg blev ringet op af skønne Nanna fra Bahne. Hun har opbygget hele bahnes blog, og ville have mig med på teamet som fast madskribent. Jeg husker hvordan, jeg prøvede at virke cool og fattet med situationen, og da Nanna spurgte til mine priser, var jeg lige ved at falde ned af stolen. Jeg ville jo have gjort det gratis, tænkte jeg? Mit samarbejde med Bahne er stadig et af de bedste samarbejder jeg har. Det er en fast indtægtskilde som er rar at kunne “regne med” hver måned, i en usikker blogverden, og så er det bare så lige til, afslappet og rart at samarbejde med Bahne.

I marts måned beslutter jeg mig for, at lægge mere arbejde i min blog. Jeg vil være premium blogger hos bloggers delight, ligesom jeg har set så mange andre seje bloggere være det. Jeg begyndte derfor at lægge blogindlæg op med langt større hyppighed, og efter at have kontaktet kontoret hos bloggers delight hele tre gange, får jeg endelig et svar retur. Jeg blev premium blogger i april, og mine læsertal gik fra ca 8.000 til 25.000 unikke læsere da vi nåede juni måned.

Det var ca på samme tidspunkt, at jeg skrev kontrakt med Finax. Endnu et samarbejde jeg er utrolig beæret over at være en del af, og jeg priser mig lykkelig for hver eneste måned, at så brandstærke firmaer vil skrive kontrakter med mig.

Kort tid efter, at jeg har underskrevet kontrakten med Finax, skriver jeg en mail til kontoret hos bloggers delight, og opsiger min kontrakt. Jeg vil mere, og føler også at jeg kan nå langt mere ved at gå selv. Jeg går derfor i team med Mads. En mand der også fortjener sin benævnelse her på bloggen. Ikke nok med at han har bygget hele min hjemmeside, så hjælper han mig med alt hvad der hedder promovering og programmering, og har taget imod mine opkald lørdag morgen, når min blog har været i udu. Derudover er han også madblogger og lidt af en madnørd i det franske køkken. Bloggen kan besøges på madsvin.com

I lang tid troede jeg, at jeg skulle ligge som helt selvstændig blog, og blot have Mads som kyndig vejledning. Situationen ændrede sig dog, og jeg skrev i november kontrakt med Buzzanova, som er et bloggernetværk jeg allerede er utrolig glad for at samarbejde med. De er utrolig professionelle, og de har allerede givet mig nogle kampagner jeg synes, passer utrolig godt ind i mit univers. F.eks med dansukker, Kurio tablet og Nespresso.

Af hjertet tak for dem. For Mads. For Lisbeth hos finax, Nanna fra bahne og alle de andre jeg dagligt er i kontakt med.

2017 bliver et endnu vildere år!

Jeg skal ENDELIG i klinik (også kaldet praktik) i begyndelsen af året, og dermed ud og se på rigtige mennesker istedet for sygdomme i mine medicinske bøger. Jeg kan simpelthen ikke vente med, at lege læge og gå rundt i hvid kittel igen. Og hvem ved. Måske endda også bruge noget af al den teori jeg har lært.

Derudover har jeg ufattelig mange ting jeg glæder mig til at dele med jer i det nye år. Både på privat kontoen, men også fra mit professionelle liv. Jeg vil begynde at filme. Jeg vil rejse med min familie. Jeg vil spise ude med min kæreste endnu oftere. Jeg vil inddrage min datter endnu mere i køkkenet. Og jeg vil fordoble mine læsertal på bloggen.

Alt sammen giver mig hver eneste morgen blod på tanden og liv i sjælen. Jeg er en sand drømmer og passioneret arbejdsnarkoman, der lever og ånder for mine familiestunder og ægte god hjemmelavet mad..

Rigtig godt nytår og af hjertet tak fordi i stadig læser med <3

4 kommentarer til “2016 – året der gik”

 1. Jeg er simpelthen så misundelig (på den fede måde), på den måde dit liv former sig på karrieremæssigt ?
  Det er PRÆCIS sådan jeg godt ville have mit….
  Skal bare liiiiige finde den gode ide *SUK*
  Tillykke til dig og rigtig godt nytår. Du er skide god ??

  1. Kære Jeanna, åh tusind tak! Jeg er også enormt glad for, at du kigger med. Tusind tak for det, og fordi du kommenterer 🙂
   I forhold til at udvikle dit eget – lige meget hvad det er, så er det bedste råd jeg kan give, at tro på det selv, og bare springe ud i det. Min blog fornyer sig hele tiden, og er slet ikke hvad den var, da jeg engang begyndte. Det vigtigste er bare at komme igang. Held og lykke med det hele 🙂
   Kh Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.