1. advent hygge med familien

  
{Billederne er fra sidste års 1. advent. Fuldstændig samme scenarie som i år. Spiloppen er dog blevet en anelse højere}

Jeg elsker traditioner, og netop derfor er jeg særlig vild med denne tid. Julen. Tiden hvor vi alle samles med dem vi har kære, laver det samme, spiser det samme og hygger os på samme måde, som vi gjorde det sidste år.

Min mor begyndte en herlig tradition for snart mange år siden. Faktisk var jeg omtrent 7 år gammel, og mine forældre var netop gået hver til sit. Hun samlede de aller nærmeste i vores familie, og serverede hjemmelavet gløgg og æbleskiver kl. 15.00. Et par timer senere begyndte raflelegen, hvor alle havde taget et hav af pakker med, og til sidst rundede vi af med flæskesteg, æbleflæsk, sylte, frikadeller og sild. Proceduren dengang er fuldstændig den samme som i dag – nu 18 år senere, og allemand i familien støtter op omkring begivenheden.

Det vil altså sige, at jeg selv med børn og mand drog over broen til sjælland blot for at deltage i festlighederne. Det samme gjorde min kusine og hendes kæreste fra København, samt min anden kusine og hendes kæreste fra sønderjylland. Det er simpelthen så herligt, at vi alle sætter pris på, at mødes på denne måde; Få talt, grint og ikke mindst spist en masse julemad.

Jeg håber i kan lide den lille video fra dagen, 1. advent 2017, som kan ses lige her: 1. advent familie hygge

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *