Tømmermændsmad – de bedste opskrifter

ostedip  Sandwich
Tømmermændsmad gør vi os utrolig meget i hjemme hos os. Og det er også selvom vi ikke har drukket en eneste genstand dagen før. Vi elsker simpelthen bare sådan noget mad lige så højt, som vi også elsker alt det (lidt mere) sunde mad, som vi også spiser.

Tømmermændsmad til enhver lejlighed

Særligt efter nytårsaften nyder vi, at have forberedt vores såkaldte cravings, der hovedsageligt berører nogle salte og en smule snaskede retter. Det er lige før, at jeg lader bilederne tale for sig selv, for nøj hvor kan tømmermændsmad altså bare være lækkert.

Noget der er sjovt at nævne er, at alle disse opskrifter er min kæreste værk. Han er ufattelig god til, at kreere virkelig god tømmermændsmad hvis dette kan betegnes som en egenskab, og jeg nyder ofte godt af det. Ind i mellem kan jeg dog godt lyde en smule skeptisk, som for eksempel da han foreslog baconsandwichen med æg, ost og stegt brød. Jeg syntes ærlig talt, at det lød en smule vulgært, men det endte med, at jeg hurtigt tog ordene i mig igen. Baconsandwichen ligesom de andre tømmermændsretter smager helt fantastisk. Også selvom man ikke har tømmermænd!

Opskrifter på tømmermændsmad

Nachos opskrift  Mexicansk ret
{Luksus nachos og min kærestes mexicanske hofret}

Cheddardip  Americansk sandwich
{Cheddardip med nachos chips og baconsandwich med æg, ost og stegt brød}

mexicansk ret  pastaret
{Bagt kartoffel med mexicansk fyld og bagt pastaret med kylling og bacon}

Cheddar dip – den ultimative tømmermændsmad

Tømmermændsmad - de bedste opskrifter
 
Forfatter:
 
Ingredienser
  • 200g revet cheddarost
  • ca. 2dl mælk
  • 25g smør
  • 2 spsk mel
  • ½ chili eller tørret chili flager
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk paprika
Fremgangsmåde
  1. Smelt langsomt smør i en gryde sammen med chili, hvidløg, paprika og salt.
  2. Rør herefter med et piskeris imens du tilføjer mel, således at der ikke er nogle klumper at finde i smørbollen.
  3. Tilsæt nu mælk imens du stadig rør i gryden.
  4. Tilsæt cheddar ost og rør indtil osten er helt smeltet, hvorefter du smager dippen til. Hvis du synes cheddar dippen er blevet for tyk, tilføjer du en anelse mere mælk.
  5. Cheddar dippen serveres straks herefter, da den hurtigt falder i temperatur, og bliver til en fast konsistens.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *