IMG_3850

I ny og næ synes jeg også, at det er sjovt at eksperimentere i det “sunde” køkken, uden fare for, at blive den nye helseblogger – det elsker jeg nok kage for meget til!
I morges havde jeg lyst til noget lækkert og anderledes, end vores sædvanlige havregrød, så jeg lavede nogle lækre, og sunde bananpandekager uden sukker og fedtstof, så min datter også kunne spise med.

IMG_3903

Da jeg havde en banan i overskud, kunne jeg dog ikke lade være med, at skære bananen i skiver og stege dem på panden i smør og sirup samt groft hakkede hasselnødder. Det smagte virkelig godt oven på som topping, og er helt klart ikke sidste gang, at det bliver prøvet.

IMG_3877

Det skal du bruge til 4 pandekager:
– et æg
– en moden banan (det er vigtigt, at den er meget moden)
– 2 spsk hvedemel/boghvedemel
– 1/2 tsk bagepulver
– evt vaniljepulver

Det skal du gøre:
Mos banan, og pisk det sammen med æg, mel og bagepulver. Lad dejen hæve 30min i køleskabet. Steg de små tykke pandekager på lav varme/middel varme, men undlad at bruge fedtstof til stegningen.

IMG_3905