Pølseret  Pølseret med grøntsager
En pølseret med cremet sauce, grøntsager og frisk pasta alt sammen bagt i ovnen med friske krydderurter, er en sikker vinder hos både børn og voksne!

Pølseret for hele familien

Jeg laver utrolig ofte bagt pasta. Både bagt pasta med laks og spinat, men også med kylling og bacon. Hver eneste gang bliver måltider virkelig lækkert, varieret og smagfuldt for alle i familien. Det er også altid den ret jeg laver, når de små kusiner kommer på besøg, og invaderer vores hjem med legetøj og godt humør. Her serverer jeg bagt pasta i form af denne lækre pølseret, som alle pigerne er helt vilde med.

Læs også gerne: Den bedste biksemadVegetarsuppeMexi pandekager og Kødboller i tomatsauce

Desuden er denne opskrift på pølseret en god måde, at få tømt køleskabet på. Det handler i virkeligheden blot om, at se ned i grøntsagsskuffen i køleskabet, og så blot tømme for mulige ingredienser til pølseretten. e

Opskrift på pølseret med grøntsager

Denne gang endte jeg ud med en pølseret med tomater og broccoli, da det simpelthen var ved jeg havde i min grøntsagsskuffe igår aftes. Lad dig derfor inspirere og eksperimentere med lige præcis den kombination du synes, smager allerbedst. Eller benyt blot tippet med, at få tømt køleskabet for rester. Det er tilmed en sjov måde, at lave mad på for børnene, da de kan være med til selv at bestemme, hvilke grøntsager de vil have i familiens pølseret.

Pølseret med pasta og grøntsager
 
Forfatter:
 
Ingredienser
  • 300g ukogt pastapenne
  • 5 små pølser
  • ½ brokkoli hovede
  • 10 cherry tomater
  • 4 æg
  • 200g mozzeralla ost
  • en pakke bacon
  • 4 dl mælk
  • 2 tsk salt
Fremgangsmåde
  1. Kog pasta som anført på pakken og tænd ovnen på 200graders varme
  2. Skær pølserne i skiver, og svits dem på panden sammen med bacon
  3. Skær brokkolihovedet i små "buketter", og kog dem ca. 3min i en gryde
  4. Skær tomaterne i skiver og vend dem i et ildfast fad, sammen med pølser, bacon og brokkoli
  5. Pisk æg, ost, mælk og salt let sammen, og hæld det ud over pasta- og grøntsagsblandingen.
  6. Bag retten ca 30min i en 200 graders varm ovn