PizzasneglePizzasnegle med kylling og rød peberfrugt
Denne opskrift på pizzasnegle er både for børn og voksne! Den har nemlig alle de smage, sådan en pizzasnegl skal have, og så er der også puttet ekstra grøntsager i fyldet. Alt sammen gør, at pizzasneglen hverken bliver tør eller kedelig, som jeg nogle gange synes, at de godt kan blive serveret.

Pizzasnegle kan spises og serveres i så mange forskellige anledninger. Da man kan spise sådan en lækker snegl uden gaffel, kniv og tallerken, så kan man stå op i et selskab og spise den, eller sidde ude i naturen og hygge på et tæppe. Herhjemme spiser vi derfor både pizzasnegle som natmad til vores festgæster, som frokost i madkurven eller madpakken, eller som en del af et tapas bord som i kan se på nedenstående billede. Jeg synes virkelig, at pizzasneglen gør det godt i alle sammenhænge, og absolut er kommet for at blive.

Pizzasnegle til hverdag og fest

Læs også gerne: Lasagne med kyllingCornflakes nuggets og Bagt pasta med kylling

Denne opskrift på hjemmelavede pizzasnegle er både med tomat og rød peberfrugt, som giver ekstra smag til fyldet. Derudover har jeg tilsat krydderier, som jeg synes hører sig til opskriften. Hvis man i stedet vil bruge skinketern fremfor kylling, så er det jo blot at skifte de to ingredienser ud med hinanden. Måske man også kan lave dem med hakket oksekød, eller bruge en kødsovs som fyld? Der er ihvertfald fri lejlighed til at eksperimentere med sine pizzasnegle.

Dej til pizzasnegleTapas bord

Opskriften er oprindelig lavet til blog.bahne.dk, hvor jeg et par gange om måneden, deler nogle lækre opskrifter på deres blog. De fine og anvendelige skåle, tallerkner og fade er ligeledes fra Bahne, hvor det alt sammen også kan købes. En stor anbefaling herfra. Den butik har alt til enhver smag!

Pizzasnegle med kylling og peberfrugt
 
Forfatter:
 
Ingredienser
  • Til ca.. 20 pizzasnegle
  • Dej:
  • 3 dl lunken vand
  • 50g gær
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 200g durum mel
  • 300g hvedemel
  • Fyld:
  • 150g kogt kylling eller skinke
  • et lille løg
  • 70g tomatpure
  • ½ rød peberfrugt
  • 100g mozzarella ost
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Oregano
  • 1 tsk. Timian
  • 1 tsk. Basilikum
Fremgangsmåde
  1. Opløs gær i vand og tilsæt salt og olie.
  2. Bland mel i vandet og ælt dejen godt igennem (brug gerne en røremaskine)
  3. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 60min og lav i mellemtiden fyldet til pizzasneglene
  4. Hak kylling, løg og peberfrugt fint, og bland det sammen med tomatpure, ost og krydderier.
  5. Rul dejen ud (brug gerne mel på kagerullen og bordet), og form en aflang firkant.
  6. Fordel fyldet på firkanten, rul dejen som en roulade, og skær små snegle ud med en kniv.
  7. Lad pizzasneglene hæve yderligere 20min, og bag dem i ovnen på 200graders varme i ca. 20min.