Denne madplan uge 38 byder på fem nemme og ikke mindst herlige retter. Udover det byder madplanen også på et skønt bagværk, som har alt hvad hjertet begærer. Forhåbentligt kan denne madplan gøre næste uge en hel del nemmere.
Ugens madplan
Mandag
Aftensmaden må gerne være nem, tage kort tid, og selvfølgelig være lækker. Svensk pølseret opfylder netop de tre krav. Der skal blot koges kartofler, som vendes i en smagfuld sovs. Perfekt til hele familien.
Få fat i opskriften lige her: Svensk pølseret
Tirsdag
Der findes et utal af herlige salater, og dette er en af dem. Cæsarsalat er en vidunderlig og nem salat. Salaten består af få ingredienser, nemlig kylling, romaine salat, parmesan, brødcroutoner og cæsardressing.
Få fat i opskriften lige her: Cæsarsalat
Onsdag
I denne pastaret indgår den perfekte kombination med spinat og laks. Pastaretten indeholder de klassiske og lækre smagsoplevelser, der udgør et fantastisk måltid. Udover dette er retten nem, og passer perfekt ind i en travl hverdag.
Få fat i opskriften lige her: Pasta med laks og spinat
Torsdag
Broccolitærte er en fantastisk tærte, som altid er en sikker vinder. Tærte mætter altid godt, især med denne. Broccolitærte er en enormt anbefalesværdig tærte, som har en fantastisk smag.
Få fat i opskriften lige her: Broccolitærte
Fredag
Lady og vagabonden er en klassiker, såvel som kødbollerne i tomatsauce. Denne opskrift byder på den vegetariske version, og smager mindst lige så godt.
Få fat i opskriften lige her: Vegetar kødboller med tomatsauce
Ugens bagværk
Der er ikke noget bedre end nogle lækre, bløde og varme chokoladeboller. Og det er lige det denne opskrift byder på. Disse chokoladeboller er de helt klassiske bamse boller med chokolade. Perfekt til kaffen eller som en lille snack.
Få fat i opskriften lige her: Chokoladeboller
Indkøbsliste
Grøntsager
- Løg, 5
- Fed hvidløg, 4
- Kartofler, 1 kg
- Romaine salat, 2
- Citronsaft, 4 spsk.
- Frisk spinat, 200 g
- Broccoli, 350 g
- Champignoner, 150 g
Kød og fisk
- Pølser, 500 g
- Stegt kyllingebryst, 2
- Laksefilet, 400 g
Køle- og frostvarer
- Frisk revet parmesan ost, 50 g & til servering
- (Madlavnings)fløde eller mornaysauce, 400 ml
- Smør, 214 g
- Mælk, 4,5 dl
- Fløde, 3 dl
- Æg, 9
- Hytteost, 200 g
- Gær, 50 g
Konserves
- Tomatpure, 1 spsk.
- Dijonsennep, 1 tsk.
- Hakkede tomater, 500 g
- Kikærter, 230 g
Tørvarer
- Croutoner, 300 g
- Frisk pasta, 800 g
- Pinjekerner, 30 g
- Hvedemel, 680 g
- Sukker, 35 g
- Havregryn, 5 spsk.
- Chokolade, 75 g
Krydderier og olier
- Paprika, 2 tsk.
- Salt, til smagning & 4 tsk.
- Peber, til smagning
- Olie, 0,5 dl
- Revet muskatnød, 1 tsk.
- Timian, til servering & 1 tsk.
- Balsamico eddike, 1 spsk.
- Basilikum, 1 tsk.
- Oregano, 2 tsk.
- Olivenolie, 1 spsk. & til stegning