Denne madplan uge 25 består af fem forskellige og fantastiske hverdagsfavoritter. Disse fem forskellige retter passer perfekt ind i den travle hverdag og passer til hele familien. Denne madplan byder også på en skøn kage, som er en helt og aldeles klassiker.
Ugens madplan
Mandag
Denne pizza er et stort hit i de fleste hjem. Kartoffelpizza er en herlig vegetarisk pizza. Pizzaen består blandt andet af kartoffel, mozzarella og rosmarin og udgør dermed en fantastisk pizza.
Få fat i opskriften lige her: Kartoffelpizza
Tirsdag
Kylling og karry udgør en fantastisk kombination og særligt i klassikeren, kylling i karry. Kylling i karry er en skøn ret for både store og små. Denne spise er en sand hverdagsfavorit, og kan serveres med både ris, nødder og æble.
Få fat i opskriften lige her: Kylling i karry
Onsdag
One pot pasta er en nem og herlig måde at lave pasta på. Denne one pot pasta består af kylling, pasta, ærter, spinat og flødeost. Retten tilberedes blot i en gryde eller pande, og tager derfor kun få minutter.
Få fat i opskriften lige her: Pasta med kylling
Torsdag
Måltidssalater er en helt sikker hverdagsfavorit. Denne kikærtesalat er et perfekt bud på en vegetarisk ret, som smager himmelsk. Salaten består af flere forskellige grønne og herlige elementer, som binder en dejlig salat sammen.
Få fat i opskriften lige her: Kikærtesalat
Fredag
Bagt laks er en fantastisk fiskeret, som er både nem og hurtig at lave. Laksen får selskab af en skøn marinade, som skaber en smagfuld spise. Denne ret også et glimrende bud på at invitere fisk ind på.
Få fat i opskriften lige her: Bagt laks
Ugens bagværk
Gulerodskage er en vidunderlig klassiker. Gulerodskagen byder på en skøn cremecheese frosting, som giver et pift til den ellers søde kage. Kagen er en svampet, blød og luftig kage, også bærer den en dejlig sødme.
Få fat i opskriften lige her: Gulerodskage
Indkøbsliste
Grøntsager
- Gulerod, 400 g.
- Citroner, 2
- Persille, 1 bundt
- Løg, 3
- Fed hvidløg, 2
- Agurk, 1/2
- Cherrytomater, 250 g
- Rødløg, 1
- Dild, 1 håndfuld
- Basilikum, 1 håndfuld
- Persille, 1 håndfuld
- Ærter, 50 g
- Æble, 1
- Kartofler, 250 g
Kød og fisk
- Laksefileter, 4 eller en lakseside
- Kylling overlår, udbenet, 350 g
- Kylling (bryst- eller inderfilet), 400 g
Køle- og frostvarer
- Æg, 4
- Smør, 315 g
- Flødeost, 600 g
- Fetaost, 100 g
- Frossen spinat, 100 g
- Sødmælk, 500 ml
- Gær, 25 g
- Mozzarella ost, 250 g
- Mascarpone, 100 g
Konserves
- Citronsaft, 2 spsk
- Dåse kikærter, 1
- Soltørrede tomater, 2 spsk
Tørvarer
- Brun farin, 300 g
- Mel, 275 g
- Bagepulver, 3 tsk
- Stødt kanel, 2 tsk
- Stødt ingefær, 1 tsk
- Stødt nelliker, 1 tsk
- Flormelis, 125 g
- Valnødder, 100 g
- Pinjekerner, 30 g
- Pasta, 200 g
- Ris, til servering
- Durummel, 50 g
- Tipo 00 hvedemel, 275 g
Krydderier og olier
- Olivenolie, 4 spsk
- Salt, 2 tsk og til smagning
- Peber, til smagning
- Karry, 1-2 spsk
- Rosmarin, til servering
- Flagesalt, til servering