Madplan uge 22

Pasta med tun

Denne madplan uge 22 byder på smagfulde retter og en dessert, som får mundvandet til at løbe i vand. Madplanen byder på nemme retter og herlige retter til hele familien. Denne madplan rummer både italienske klassikere samt danske, og så smager de herligt.

Ugens madplan

Pastasalat med tun Linsepandekager Fyldt kyllingebryst

Mørbradgryde Hindbærmuffins

Mandag

Pastasalater er en fantastisk nem ret – perfekt ind i den travle hverdag. Pastasalaten med tun er både nærende og smager skønt. Udover dette kan man tilføje sine yndlingselementer til pastasalaten.

Få fat i opskriften lige her: Pastasalat med tun

Tirsdag

Linsepandekager fungerer præcist som madpandekager. Linsepandekager har en mild smag og kan fyldes med alverdens favorit elementer. Linsepandekagerne er både nemme og tager kort tid at lave – og smager dejligt. 

Få fat i opskriften lige her: Linsepandekager

Onsdag

Fyldt kyllingebryst er en herlig, smagfuld og saftig ret. Kyllingen får selskab med ost, pesto og urter, som giver en fantastisk smag til kyllingen. Dermed skabes en herlig ret.

Få fat i opskriften lige her: Fyldt kyllingebryst

Torsdag

Denne pizza er en fantastisk og skøn ret, som ikke er helt klassisk. Pizza med svampe er en smagfuld vegetarisk ret, hvor rødløgene, mozzarellaen, svampene og urterne skaber en fabelagtig pizza. 

Få fat i opskriften lige her: Pizza med svampe

Fredag

Denne ret er en vaskeægte klassiker, som hører til i det traditionelle danske køkken. Mørbradgryde er en favorit i mange hjem, og sær i mit. Denne spise smager herligt og er virkelig også en hyggelig familie ret.

Få fat i opskriften lige her: Mørbradgryde

Ugens bagværk

Hindbær og hvid chokolade er en fabelagtig kombination, især i disse muffins. Hindbærmuffins er en skøn dessert, hvor den søde chokolade og syrlige hindbær kommer til udtryk. Disse muffins er en sand favorit i mange familiers hjem. 

Få fat i opskriften lige her: Hindbærmuffins

Indkøbsliste

Grøntsager
  • Spidskål, 100 g.
  • Grøn salat, 50 g.
  • Radiser, 5
  • Avokado, 1
  • Persille, 1 lille håndfuld
  • Svampe, 400 g.
  • Rødløg, 3
  • Friske urter, f.eks. basilikum mm.
  • Løg, 2
  • Champignoner, 250 g.
  • Hindbær, 150 g.
Kød og fisk
  • Tun på dåse, 120 g.
  • Kyllingebryst, 4
  • Svinemørbrad, 400 g.
  • Bacon, 100 g.
Køle- og frostvarer
  • Creme fraiche, 1 spsk.
  • Mayonaise, 1 spsk.
  • Mælk, 6 dl
  • Smør, 170 g. & til stegning
  • Cheddarost, 50 g.
  • Gær, 25 g.
  • Mozzarella ost, 450 g.
  • Madlavningsfløde, 0,5 l
  • Æg, 3
Konserves
  • Sennep, 1/2 tsk.
  • Citronsaft, 1 spsk.
  • Tomatpesto, 2 spsk.
  • Tomatpure, 70 g.
Tørvarer
  • Pasta, 250 g.
  • Røde linser, 200 g.
  • Hvedemel, 420 g.
  • Durummel, 50 g.
  • Tipo 00 hvedemel, 275 g.
  • Flagesalt
  • Sukker, 150 g.
  • Vaniljesukker, 1 tsk.
  • Bagepulver, 1 tsk.
  • Hvid chokolade, 100 g.
Krydderier og olier
  • Olivenolie, 2 spsk.
  • Salt, 2 tsk. & til smagning
  • Peber, til smagning
  • Sød paprika, 1 spsk.
  • Røget paprika, 1 tsk.
  • Cayenne peber, 1 tsk.
Andet
  • Tandstikker

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *