Denne madplan uge 22 byder på smagfulde retter og en dessert, som får mundvandet til at løbe i vand. Madplanen byder på nemme retter og herlige retter til hele familien. Denne madplan rummer både italienske klassikere samt danske, og så smager de herligt.
Ugens madplan
Mandag
Pastasalater er en fantastisk nem ret – perfekt ind i den travle hverdag. Pastasalaten med tun er både nærende og smager skønt. Udover dette kan man tilføje sine yndlingselementer til pastasalaten.
Få fat i opskriften lige her: Pastasalat med tun
Tirsdag
Linsepandekager fungerer præcist som madpandekager. Linsepandekager har en mild smag og kan fyldes med alverdens favorit elementer. Linsepandekagerne er både nemme og tager kort tid at lave – og smager dejligt.
Få fat i opskriften lige her: Linsepandekager
Onsdag
Fyldt kyllingebryst er en herlig, smagfuld og saftig ret. Kyllingen får selskab med ost, pesto og urter, som giver en fantastisk smag til kyllingen. Dermed skabes en herlig ret.
Få fat i opskriften lige her: Fyldt kyllingebryst
Torsdag
Denne pizza er en fantastisk og skøn ret, som ikke er helt klassisk. Pizza med svampe er en smagfuld vegetarisk ret, hvor rødløgene, mozzarellaen, svampene og urterne skaber en fabelagtig pizza.
Få fat i opskriften lige her: Pizza med svampe
Fredag
Denne ret er en vaskeægte klassiker, som hører til i det traditionelle danske køkken. Mørbradgryde er en favorit i mange hjem, og sær i mit. Denne spise smager herligt og er virkelig også en hyggelig familie ret.
Få fat i opskriften lige her: Mørbradgryde
Ugens bagværk
Hindbær og hvid chokolade er en fabelagtig kombination, især i disse muffins. Hindbærmuffins er en skøn dessert, hvor den søde chokolade og syrlige hindbær kommer til udtryk. Disse muffins er en sand favorit i mange familiers hjem.
Få fat i opskriften lige her: Hindbærmuffins
Indkøbsliste
Grøntsager
- Spidskål, 100 g.
- Grøn salat, 50 g.
- Radiser, 5
- Avokado, 1
- Persille, 1 lille håndfuld
- Svampe, 400 g.
- Rødløg, 3
- Friske urter, f.eks. basilikum mm.
- Løg, 2
- Champignoner, 250 g.
- Hindbær, 150 g.
Kød og fisk
- Tun på dåse, 120 g.
- Kyllingebryst, 4
- Svinemørbrad, 400 g.
- Bacon, 100 g.
Køle- og frostvarer
- Creme fraiche, 1 spsk.
- Mayonaise, 1 spsk.
- Mælk, 6 dl
- Smør, 170 g. & til stegning
- Cheddarost, 50 g.
- Gær, 25 g.
- Mozzarella ost, 450 g.
- Madlavningsfløde, 0,5 l
- Æg, 3
Konserves
- Sennep, 1/2 tsk.
- Citronsaft, 1 spsk.
- Tomatpesto, 2 spsk.
- Tomatpure, 70 g.
Tørvarer
- Pasta, 250 g.
- Røde linser, 200 g.
- Hvedemel, 420 g.
- Durummel, 50 g.
- Tipo 00 hvedemel, 275 g.
- Flagesalt
- Sukker, 150 g.
- Vaniljesukker, 1 tsk.
- Bagepulver, 1 tsk.
- Hvid chokolade, 100 g.
Krydderier og olier
- Olivenolie, 2 spsk.
- Salt, 2 tsk. & til smagning
- Peber, til smagning
- Sød paprika, 1 spsk.
- Røget paprika, 1 tsk.
- Cayenne peber, 1 tsk.
Andet
- Tandstikker