Linsehummus

Opskriften på linsehummus indeholder reklame for Bonduelle
Linsehummus

Jeg elsker alle slags dip, og især dem der er krydret godt og kan spises som en sundere snack. Dette er netop hvad denne linsehummus kan bruges til, fordi man kan dyppe både grøntsagstænger eller brød – som f.eks rugbrødsstænger heri.

Opskrift på linsehummus

En hummus med linser kan selvfølgelig også bruges til meget mere end bare dyppelse. Al mellemøstlig mad, kan man spise den som dressing og tilbehør til. Jeg tænker i sær på marokkansk gulerods salat og hjemmelavede fladbrød, passer helt perfekt til dette. Desuden er linser utrolig næringsrige og har et højt indhold af protein.

Linse hummus

Linsehummus i samarbejde med Bonduelle

Det er endnu engang Bonduelles gode kvalitets produkter, som jeg har brugt i denne opskrift. Jeg synes, de klart er nogle af de bedste på markedet, og så følger de med tiden og finder på nye spændende produkter, der kan bruges i den hverdag, man lever i.

Bonduelle er en fransk familiejet virksomhed, og hele historien bag tilblivelsen af verdens største grøntsags produktion, synes jeg er rigtig fint. Det kan man læse mere om her: Bonduelle

Hvis man godt kan lide historie fortælling, så deler jeg også en rigtig fin visuel fortælling over på IGMADTV, hvor denne opskrift på linse hummus, bliver vist fra start til slut. Jeg håber alle filmene, kan give anledning til inspiration.

Linsehummus
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Linsehummus:
  • En dåse linser
  • et fed hvidløg
  • en lille håndfuld persille
  • 1-2 spsk. olie
  • en spsk. Tahini
  • Saften fra ½-1 citron
  • En tsk. Stødt spidskommen
  • Smages til med salt
Rugbrødsstænger:
  • 5 skiver tørt rugbrød uden kerner
  • Olivenolie
  • Havsalt
Fremgangsmåde
Linsehummus:
  1. Blend linser, persille og hvidløg fint.
  2. Smag til med tahini, citronsaft, spidskommen og salt
Rugbrøds stænger:
  1. Skær rugbrød i stænger og pensl med olie og drys med havsalt
  2. Bag dem i ovnen ved 200 graders varme i ca. 15min eller til de bliver let gyldne og sprøde
  3. Pyntes med persille

Inspiration til traditionelle dip opskrifter: Den bedste hummus og klassisk avokado creme med hvidløg

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *