Opskriften på linsehummus indeholder reklame for Bonduelle
Jeg elsker alle slags dip, og især dem der er krydret godt og kan spises som en sundere snack. Dette er netop hvad denne linsehummus kan bruges til, fordi man kan dyppe både grøntsagstænger eller brød – som f.eks rugbrødsstænger heri.
Opskrift på linsehummus
En hummus med linser kan selvfølgelig også bruges til meget mere end bare dyppelse. Al mellemøstlig mad, kan man spise den som dressing og tilbehør til. Jeg tænker i sær på marokkansk gulerods salat og hjemmelavede fladbrød, passer helt perfekt til dette. Desuden er linser utrolig næringsrige og har et højt indhold af protein.
Linsehummus i samarbejde med Bonduelle
Det er endnu engang Bonduelles gode kvalitets produkter, som jeg har brugt i denne opskrift. Jeg synes, de klart er nogle af de bedste på markedet, og så følger de med tiden og finder på nye spændende produkter, der kan bruges i den hverdag, man lever i.
Bonduelle er en fransk familiejet virksomhed, og hele historien bag tilblivelsen af verdens største grøntsags produktion, synes jeg er rigtig fint. Det kan man læse mere om her: Bonduelle
Hvis man godt kan lide historie fortælling, så deler jeg også en rigtig fin visuel fortælling over på IGMADTV, hvor denne opskrift på linse hummus, bliver vist fra start til slut. Jeg håber alle filmene, kan give anledning til inspiration.

- En dåse linser
- et fed hvidløg
- en lille håndfuld persille
- 1-2 spsk. olie
- en spsk. Tahini
- Saften fra ½-1 citron
- En tsk. Stødt spidskommen
- Smages til med salt
- 5 skiver tørt rugbrød uden kerner
- Olivenolie
- Havsalt
- Blend linser, persille og hvidløg fint.
- Smag til med tahini, citronsaft, spidskommen og salt
- Skær rugbrød i stænger og pensl med olie og drys med havsalt
- Bag dem i ovnen ved 200 graders varme i ca. 15min eller til de bliver let gyldne og sprøde
- Pyntes med persille
Inspiration til traditionelle dip opskrifter: Den bedste hummus og klassisk avokado creme med hvidløg