Opskriften på krydderkage er lavet i samarbejde med Valsemøllen
Denne varme, krydrede kage, er virkelig skøn og smagfuld. Krydderkagen er toppet med et generøst lag frosting, og twistet med en anelse julede krydderier og nødder. En nem skærekage der kan serveres til de fleste lejligheder.
Krydderkage i samarbejde med Valsemøllen
Det er endnu engang én af Valsemøllens kageblandinger, som ligger til grund for denne kageopskrift ala en krydderkage. Alle deres kageblandinger og brødbandinger er utrolig nemme og smagfulde, og ikke mindst pragtfulde at tage med sig i sommerhus. Godt nok er kagen ikke bagt fra bunden af, men den bliver bagt i ovnen og der kommer derfor til at dufte af varme krydderier i hele hytten.
Inspiration til kager:Opskrift på krydderkage fra bunden og Brunsviger
Opskrift på krydderkage
Krydderkage
Ingredients
Kagedej:
- 1 pakke Valsemøllen "krydderkage"
- 1 dl neutral olie
- 1/2 dl vand
- 2 æg
- 2 tsk. kanel
- 1 tsk. nelliker
- 1/2 tsk. kardemomme
Frosting:
- 400 g neutral flødeost
- 2 spsk. appelsinsaft
- 50 g flormelis
- 100 g valnødder
Instructions
Kagedej:
- Bland kagedejen sammen som anført på pakken og tilsæt krydderier
- Hæld kagedejen i en springform eller kageform beklædt med bagepapir
- Bag kagen som anført på pakken og lade den køle helt ned
Frosting:
- Pisk flødeost, appelsinsaft og flormelis til en luftig frosting
- Fordel frostingen udover kagen og drys med grofthakkede valnødder
Inspiration til juleopskrifter: Risalamande og Julecookies