Sandwichboller - de bedste sandwichbrød
Forfatter: Maria Vestergaard
- - 3 dl vand
- - 25g gær
- - ½ tsk. sukker
- - 1 tsk. salt
- - 2 spsk. olivenolie
- - 1,5 dl A38 (skyr, græsk yoghurt, yoghurt natural osv. kan også bruges)
- - 150g durummel
- - 550g hvedemel
- Opløs gær i vand i en stor skål
- Tilsæt sukker, salt og olivenolie og rør godt rundt.
- Tilsæt A38 og durummel og rør til dejen bliver ensformig.
- Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen smidig og glat.
- Lad dejen til sandwichbrød hæve lunt og tildækket i ca. 60min
- Form sandwichbollerne og drys med mel for at få et rustikt udseende
- Hvis du ønsker en sprød skorpe, pensl da med vand
- Lad sandwichbollerne hæve lunt og tildækket i yderligere ca. 30min
- Bag sandwichbrødene i ovnen ved 200graders varme i ca. 20min eller til bollerne er blevet let gyldenbrune og lyder hule når man banker på dem.
Recipe by Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/sandwichboller-de-bedste-sandwichbroed/
3.5.3226