Opskriften på boller med pære og fuldkorn indeholder reklame for Valsemøllen
Når man først opdager, hvor mange forskellige, især efterårsfrugter og bær, man kan tilsætte sine hjemmebagte boller, så åbner der sig en helt ny verden. Sådan var det ihvertfald for mig, for snart en del år siden dengang, at jeg fandt ud af, hvordan man kunne gøre sine boller saftige, bløde og en anelse søde, med frisk frugt.
Inspiration til bagværk:Ølandsboller og Surdejsstykker
Fuldkornsboller med pære
Jeg bruger ofte min egen opskrift på grovboller, som jeg tilsætter f.eks. hakket pære eller hasselnødder. Her i weekenden hvor vi besøgte noget familie hjemme på sjælland, var det dog en anelse anderledes og ikke mindst nemmere. Jeg havde nemlig medbragt en pakke Valsemøllen “økologiske koldhævede boller“, hvor jeg tilsatte de ovenfor nævnte ingredienser til bolledejen. De blev utrolig gode, saftige og populære hos min familie.
Om du ønsker at bruge en almindelig opskrift på grovboller, eller Valsemøllens ” økologiske koldhævede boller“, er selvfølgelig op til dig, men sidst nævnte kan købes i Bilka, Netto, Føtex og på nemlig.com
Opskrift på boller med pære og fuldkorn

Ingredients
- 1 pakke Valsemøllen "økologiske koldhævede boller"
- 5 g gær
- 1 pære
- en håndfuld nødder
- æg til pensling
Instructions
- Følg fremgangsmåden anført på pakken
- Hak pære og nødder groft, og bland i bolledejen
- Lad bolledejen hæve som anført på pakken og form bollerne, der placeres på en bageplade beklædt med bagepapir
- Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys med hakkede hasselnødder
- Bag bollerne som anført på pakken