



Opskrift på biksemad
Læs også gerne: Opskrift på mørbradgryde, Gryderet med kartoffelmos og Grøntsagsfad Som sagt kan man også sagtens lave biksemad ud af andet slags kød end flæskesteg. Hvis blot man har noget løg, en smule smør og så kartofler, så har man et pragtfuldt måltid af rester fra aftensmaden eller festen fra dagen før.Biksemad med spejlæg og rødbeder

Forfatter:
Maria Vestergaard
Ingredienser
- 2 spsk. smør
- 1 løg
- ca. 350g flæsesteg
- ca. 500g kartofler
- ½ tsk sukker
- serveres med spejlæg og syltede rødbeder
Fremgangsmåde
- Hak løg groft, og skær kød og kartofler fra dagen i forevejen i tern.
- Smelt smør på en stor pande, og steg løgene til de bliver glasklare og bløde.
- Tilsæt kartofler, kød og en smule sukker, og steg det ved høj varme, så kartoflerne og kødet bliver lysebrunt uden at brænde på.
- Server biksemaden med spejlede æg og finthakkede syltede rødbeder.
3.5.3226
2 kommentarer til “Biksemad med spejlæg og rødbeder”
Jeg kender virkelig ingen anden madblogger, som kan få selv de mest fesne og kedelige retter til at se så lækre ud, som dig! Det ser så tiltalende og professionelt ud altid. Nok klikker jeg ikke altid ind på opskrifterne, når jeg ser de lækre billeder på ig – men jeg siger til mig selv, at når jeg igen skal lave brunkager, biksemad osv., så er der din opskrift, jeg vil prøve 🙂
Rigtig god jul til dig og din familie!
Åh hvor var det altså bare en skøn kommentar at få! Helt almindelig mad og hverdagsmad er jo det bedste!! 🙂
Jeg er så glad for at du læser med, og håber at jeg kan få dig til at hænge ved i fremtiden også 🙂
God jul dig og dine kære!