image

Solen skinner fra en skyfri himmel, huset er fyldt med børn og jeg har netop serveret en hjemmelavet bananispind til alle de barnlige sjæle. Jeg har ofte frosne bananer i fryseren, så jeg lynhurtigt kan dyppe dem i mørk og lys chokolade, og pynte dem med nødder, krymmel og slik. Børnene elsker tilmed, at have hænderne i chokoladen og dekorere deres helt egen ispind. Hvis man samtidig gerne vil holde igen med kalorierne, men manglender noget afkølende, forfriskende og sødt, så er de her bananis også perfekte til en voksendessert til kaffen!

image

Det skal du bruge til 4 banan ispinde:
– 4 modne bananer
– 4 ispind eller grillspyd
– 150g chokolade (mørk-, mælke eller lys chokolade)
– krymmel, hakkede nødder, slik, skumfiduser osv.

Det skal du gøre:
Skræl bananerne, spyd dem med en ispind eller grillspyd, og læg dem i fryseren i mindst 3 timer. Smelt chokolade og dyp bananerne i chokoladen og drøs med din favorit pynt inden chokoladen størkner.

image