sandwich med bacon og æg  Bacon sandwich med æg og ost
Denne bacon sandwich med æg reder en hver tømmermænd, kedelig søndag eller dårligt humør. Bacon sandwichen er vulgær, smagfuld og lige så højtråbende i sit udseende, som den også smager. Min mand elsker den, og det samme gør jeg!

Det er faktisk lige før, at jeg bare overlader bloggen til min kæresten. Han kan ihvertfald noget med, at kreere de her tømmermænds retter, som vi kalder en bacon sandwich med æg herhjemme. Bacon sandwichen er udover bacon også med æg, ost, tomat og lidt grønt på toppen. Den er sprød uden på, og saftig inden i. Og så skal den helst serveres ny lavet og varm, hvor den arter sig utrolig godt, til tømmermænd eller nætter, hvor man har haft en baby vågen hele natten.

Bacon sandwich – tømmermands mad

Læs også gerne: Mørbradgryde med baconQuesadillas med ost, og Ostedip med cheddar

Vi spiser vores bacon sandwich med æg både til morgenmad, frokost og sågar aftensmad har vi også prøvet det. Desuden kan man jo sagtens udskifte en ingrediens eller to, måske endda tilføje noget. Min mand elsker især at putte avokado i, men jeg kan nu bedst lige min bacon sandwich, som den er på billedet. Held og lykke med jeres bacon sandwich. Den er afhængigheds skabende.

Bacon sandwich  Sandwich med bacon

Tømmermænds sandwich
 
Forfatter:
 
Til en sandwich med æg og bacon
Ingredienser
  • 2 skiver fransbrød
  • 2 skiver bacon
  • 1 æg
  • en skive ost (vi brugte toast ost)
  • ½ tomat
  • forårløg
  • Ketchup
  • Smør til stegning
Fremgangsmåde
  1. Steg bacon
  2. Skær to skiver franskbrød, og steg dem kun på den ene side, på en pande med smør
  3. Steg et smilende spejlæg og placer en skive ost på ægget, mens det stadig er på panden, ca. 1min før ægget er færdigt
  4. Skær tomater og forårsløg i skiver
  5. Saml Sandwichen: Fordel ketchup på de to skiver brød, på den side, der ikke er blevet stegt. Placer et spejlæg på den ene skive brød, derefter bacon, tomat, forårsløg og luk sandwichen med den sidste skive brød. Velbekomme!